Σήμερα, Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, και ώρα 10 πμ., επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου μας, επί της Ισιδώρου 43, κατόπιν προσκλήσεως, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από την κ. Χάλαρη, υπεύθυνη του ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ καθώς και άλλους συνεργάτες του, για να συζητήσουμε τα προβλήματα που απασχολούν το σωματείο αυτήν την περίοδο και να προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση με τη βοήθεια του Δήμου.

Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της πολιτείας. Στο γενικό σύνολο των αιτημάτων μας, ο Δήμαρχος ανταποκρίθηκε θετικά στην πλειονότητα αυτών και υπεσχέθη, την άμεση υλοποίηση των περισσοτέρων.

Το Δ.Σ. του Σωματείου, είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθεί η συνεργασία μας, σε έναν καλύτερο βαθμό και πιο πρόσφορο έδαφος, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που ταλαιπωρούν όλους τους πολίτες.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος τόνισε ιδιαίτερα πως η προσβασιμότητα και η προσπελασιμότητα της πόλης του Βόλου, για τα άτομα με αναπηρία, είναι υψηλής προτεραιότητας στο πρόγραμμα του Δήμου και όχι μόνο στον αστικό ιστό αλλά και ευρύτερα στο Δήμο Βόλου, θα υλοποιήσει τις αναγκαίες παρεμβάσεις, ώστε ο ανάπηρος πολίτης να κυκλοφορεί με ασφάλεια. Όντας βέβαιοι για την συνέχεια της καλής συνεργασίας, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, για την πολύτιμη και διαρκή στήριξή τους