Σε ηλικία 74 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός επαγγελματίας του Βόλου Δημήτρης Παπαγιάννης, ο οποίος διατηρούσε κάβα ποτών στην Κοραή με Ιάσονος στο Βόλο ενώ αντίστοιχη επιχείρηση διατηρεί ο αδερφός του στην Σκιάθο
Ο άτυχος άντρας προ μηνός περίπου είχε ατύχημα, έσπασε το ισχίο του και νοσηλευόταν σε κλινική. Η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και κατέληξε. Το άγγελμα του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ο 74χρονος, μέχρι και πριν το ατύχημα, βρισκόταν κανονικά στην επιχείρησή του και βοηθούσε τα παιδιά του που έχουν αναλάβει τα ηνία. Τίποτα δεν προμήνυε την άσχημη τροπή που πήραν τα πράγματα.

Ο Δημήτρης Παπαγιάννης ήταν ένας ήσυχος και ήρεμος άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης και επαγγελματίας. Από μικρή ηλικία είχε βγει στη βιοπάλη και σύντομα δραστηριοποιήθηκε και επιχειρηματικά. Αρχικώς διατηρούσε κατάστημα παρασκευής τυριών και χαλβά, το «Τρίγωνο», στη συμβολή των οδών Αναλήψεως με Σπυρίδη και ακριβώς απέναντι, λίγα χρόνια αργότερα, άνοιξε μαζί με τον αδερφό του κάβα ποτών.

Η κάβα μεταφέρθηκε το 1995 στην Ιάσονος με Κοραή, όπου εξακολουθεί να λειτουργεί έως σήμερα, τροφοδοτώντας καταστήματα εστίασης, μίνι μάρκετ, επιχειρήσεις, αλλά και απλούς πελάτες.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.