Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου

Μετά το πέρας των τελευταίων εβδομάδων που σημαδεύτηκαν από την οικονομική καταστροφή του κολοσσιαίου tour operator, Thomas Cook, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επόμενη μέρα για το νησί μας. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ημερών, οι συνεχείς προσπάθειες που καταβάλαμε να αναπληρωθεί το κενό των αεροπορικών πτήσεων του Thomas Cook Group καρποφόρησαν και ανακοινώνουμε επισήμως τις εξής αεροπορικές συνδέσεις με το αεροδρόμιο “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης” εβδομαδιαία, για το 2020:

– 2 πτήσεις/ London (Stansted)/Jet2.com
– 1 πτήση/ Birmingham/ Jet2.com
– 2 πτήσεις/ Manchester/ Jet2.com
– 1 πτήση/ Klagenfurt-Graz/ Astra airlines
– 1 πτήση/ Bergen/ Tour operator: Der Touristik Group, Apollo

Με την ανακοίνωση μας αυτή επιβεβαιώνουμε την συνεργασία μας με τον αγγλικό tour operator Jet2holidays και την αεροπορική εταιρία Jet2.com, ψηφισμένη τη καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης σύμφωνα με τα τελευταία “TripAdvisor Travellers” Choice Awards for Airlines”. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες για 2 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις που θα ενισχύσουν το πρόγραμμα της TUI και γενικότερα της αγγλικής αγοράς στο νησί.

Είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη σεζόν και το μέλλον του προορισμού, αρκεί να διαφυλάξουμε τη ποιότητα του τουριστικού προϊόντος.

Τα παραπάνω τόνισε στο Skiathoslife.gr ο Διευθύνων του Dolphin Of Skiathos και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Ευσταθίου Αλέξανδρος