Στην εκδήλωση που οργάνωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας για την παρουσίαση της νέας αεροπορικής γραμμής Βόλος-Ηράκλειο-Βόλος της Sky Express στο Κρατικό Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Μαουσίδης Σεραφείμ. Καθώς ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας δε μένει μόνο στα λόγια και στα απλά ευχολόγια για την επιτυχημένη πορεία της νέας αεροπορικής σύνδεσης, ανακοινώνει και την άμεση υποστήριξη της με τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου για τα μέλη του ΣΕΗΜ στο εργοστάσιο της ΕΜΜ. ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΑΒΕΕ (https://www.kouvidis.gr/) στο Ηράκλειο Κρήτης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!!
Στο πλαίσιο της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκδήλωσης, ο κ. Μαουσίδης συνομίλησε με το Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής Τριαντόπουλο Χρήστο, τόσο για θέματα του τοπικού επιχειρείν όσο και για φλέγοντα κλαδικά ζητήματα. Ο κ. Τριαντόπουλος, έχοντας αποδείξει πολλές φορές το έμπρακτο ενδιαφέρον του στα καίρια ζητήματα που
αντιμετωπίζει ο κλάδος των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, δεσμεύτηκε να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις για να συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα αυτά και να προσφέρει την πολύτιμη συμβολή του στη διαχείριση τους.