Μια  ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί το 1ο Δημοτικό σχολείο Σκιάθου καθώς στην είσοδο του σχολείου υποδέχθηκαν τους μαθητές και τους διδάσκοντες 5 κιβώτια με 140 λογοτεχνικά βιβλία. Με άρθρο τους στο blog του σχολείου στέλνουν τις θερμές τους ευχαριστίες με όμορφες εικόνες από την βιβλιοθήκη του σχολείου.

Δείτε το σχετικό άρθρο:

Μια  ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα το πρωί στο σχολείο!

Πέντε κιβώτια με 140 ωραία λογοτεχνικά βιβλία για μικρούς και μεγάλους μαθητές αλλά και ενήλικες, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, μας περίμεναν στην είσοδο του σχολείου!

Είναι μυστήριο όμως πώς βρέθηκαν τα κιβώτια αυτά στο κατώφλι του σχολείου μας και ποιος τα έφερε! Το μόνο στοιχείο που υπήρχε για το μυστηριώδη δωρητή ήταν το όνομα ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ. Εμείς δεν κρατηθήκαμε τα ανοίξαμε και τα βάλαμε στη βιβλιοθήκη μας!

42 17

Στα κιβώτια υπήρχαν επίσης λούτρινα ζωάκια και παιχνίδια, που αμέσως πήραν τη θέση τους στα ράφια και τα τραπέζια της βιβλιοθήκης και θα μείνουν εκεί να συντροφεύουν τα παιδιά στα μαγικά ταξίδια του νου που τους ταξιδεύουν τα βιβλία!

Η χαρά που πήραμε όταν  ξεφυλλίζαμε τα βιβλία  ένα ένα και όταν αντικρίσαμε τους μικρούς μας φίλους δεν περιγράφεται!

Η βιβλιοθήκη απέκτησε μία μασκότ! Θα είναι ο φύλακας άγγελος των βιβλίων και θα  προτείνει βιβλία κατάλληλα για μας!

Σήμερα έριξε άγκυρα στο απάνεμο λιμάνι της σχολικής μας βιβλιοθήκης και το καράβι των πειρατών!

5 π

Και 14 επιτραπέζια παιχνίδια για χαλάρωση και διασκέδαση!

Από τη Δευτέρα οι βοηθοί της βιβλιοθήκης έχουν δουλειά! Να κατατάξουν, να κολλήσουν ετικέτες, να καταγράψουν τα νέα βιβλία και να ενημερώσουν τους καταλόγους  και τέλος να τα τοποθετήσουν στα ράφια!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε με όλη μας την καρδιά, τους ευγενικούς δωρητές και να τους διαβεβαιώσουμε ότι τα δώρα τους  θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο!!!

Όταν λύσουμε το μυστήριο και μάθουμε ποιοι ακριβώς ήταν οι δωρητές θα το ανακοινώσουμε!!!