Στα πλαίσια της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού & Πολιτισμού 2021 στην Αθήνα, η Αντιδημάρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού-Τοκαλή την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της CELESTYAL CRUISES με τον καπετάνιο Γεώργιο Κουμπενά, Πρόεδρο των Επιχειρήσεων της CELESTYAL CRUISES και Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας, με την κα. Φρόσω Ζαρουλέα, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της CELESTYAL CRUISES και την κα. Ειρήνη Προεστάκη, Στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων της CELESTYAL CRUISES.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα για τον τουρισμό κρουαζιέρας και την περαιτέρω συνεργασία του Δήμου Βόλου με την εταιρία, μέσα από τον εμπλουτισμό των προϊόντων της CELESTYAL CRUISES που προσφέρονται προς τους επιβάτες κρουαζιέρας, με την ένταξη μιας οργανωμένης εκδρομής στην πόλη του Βόλου, η οποία θα τους δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουν το σύγχρονο ελκυστικό Βόλο με τη μακρά παράδοση και ιστορία. Με την επανεκκίνηση του τουρισμού κρουαζιέρας η CELESTYAL CRUISES προγραμματίζει νέες προσεγγίσεις με τα κρουαζιερόπλοια της στο λιμάνι του Βόλου, ως ενδιάμεσο σταθμό και κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε ότι κοινός στόχος είναι η ανάδειξη της αυθεντικής ελληνικής εμπειρίας μέσα από τον εμπλουτισμό με νέες προτάσεις και μέσα από τη βαθύτερη γνωριμία του τόπου μας.

 

Ο Δήμος Βόλου συνεχίζει να παρέχει όλες τις υπηρεσίες στους επιβάτες κρουαζιέρας, όπως μέχρι σήμερα κάνει στο σταθμό άφιξης των κρουαζιερόπλοιων, όπου διανέμεται έντυπο υλικό και δίνονται πληροφορίες για την περιοχή, ενώ η περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας παραμένει ένας από τους βασικούς στόχους.