ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ : Σημαντικές επαφές και χρήσιμα συμπεράσματα για την σεζόν στην ΙΤΒ2023

Οργανωμένη συμμετοχή του Δήμου Σκοπέλου στην ITB 2023!

Με σημαντικές επαφές και χρήσιμα συμπεράσματα για τη σεζόν που θα ακολουθήσει, επέστρεψε η αντιπροσωπεία του Δήμου Σκοπέλου από το Βερολίνο μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του Δήμου στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της χρονιάς, ITB 2023.

Μέσα σε ένα παραγωγικό τριήμερο που διήρκησε από τις 7 έως και 9 Μαρτίου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Ιωάννα Ευσταθίου συνομίλησε με παράγοντες της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας όπως tour operator και ταξιδιωτικά γραφεία για τη διασφάλιση ενισχυμένων αφίξεων από αγορές του εξωτερικού για τη Σκόπελο το προσεχές καλοκαίρι με γνώμονα και τη διεύρυνση της σεζόν.

Επιπλέον, με τη στήριξη των συμβούλων τουριστικής προβολής του Δήμου οργανώθηκαν προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους και bloggers που εξειδικεύονται στον ποδηλατικό και περιπατητικό τουρισμό, ενώ έδωσαν βαρύτητα και σε άλλες πολύ αξιόλογες πτυχές του προορισμού όπως η στενή σχέση με το Mamma Mia, η γαστρονομία, τα μοναστήρια, οι γραφικοί οικισμοί και οι μυθικές παραλίες του νησιού. Οι ενέργειες προβολής και δικτύωσης θα συνεχίσουν το επόμενο διάστημα, αξιοποιώντας τις στοχευμένες επαφές που προηγήθηκαν.