Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας κατά την ομιλία του σε συνέδριο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας - φωτογραφία skiathoslife.gr

Ο Δήμος Σκιάθου συγκέντρωσε έως την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 και διαβίβασε στο Συντονιστικό Κέντρο  ΓΕΕΘΑ της Γεν. Γραμμ. Πολιτικής Προστασίας, λίστα με 1.809 άτομα που υπέβαλαν αίτηση για εμβολιασμό ενώ έχουν ήδη εμβολιαστεί 1.912.

Σύμφωνα με τον τον προγραμματισμό του ΓΕΕΘΑ, από την ερχόμενη Τρίτη θα διατίθενται καθημερινά 366 δόσεις, που θα αποστέλλονται αεροπορικώς, με στόχο μέχρι τα μέσα Μαΐου να έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των εμβολιασμών.

“Δεν πρόκειται για μάρκετινγκ, αλλά για οργάνωση, η Σκιάθος θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της με συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Μπορούμε να παρέχουμε την ασφάλεια στον επισκέπτη, αυτό θα αποτυπωθεί στη σεζόν που έρχεται, τα εμβόλια και τα διάφορα τεστ (PCR, rapid, self tests) θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση της κατάστασης. Προσβλέπουμε σε μία νέα καλύτερη τουριστική σεζόν, με όλες τις απαραίτητες κινήσεις για τη διατήρηση και βελτίωση της προσβασιμότητας, ενώ είναι στη συλλογική μας συνείδηση να μην επαναπαυόμαστε σε καμία περίπτωση.” δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.