Αγαπητοί συμπολίτες μου Μαγνησιώτες:
Είμαι ο Ευάγγελος Βαϊράμης, Υποστράτηγος ε.α. Ελληνικής Αστυνομίας .Τα τελευταία τριάντα (30) χρόνια ζώ στο Βόλο και τα (25) από αυτά εργαζόμουν σε υπηρεσίες της Δ.Α. Μαγνησίας. Υπηρέτησα επί σειρά ετών σχεδόν σε όλες τις Αστυνομικές υπηρεσίες της Μαγνησίας, ιδιαίτερα στη Δ.Α. Μαγνησίας, στην Υποδ/νση Ασφαλείας Βόλου ως Διευθυντής , στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου ως Διοικητής και Αξιωματικός , στο Α.Τ. Νέας Ιωνίας ως Διοικητής κ.λ.π.

Συμπολίτες μου μετά από πολύ σκέψη και τα πολύ άσχημα συμβαίνοντα στην πατρίδα μας ιδιαίτερα στα θέματα : Οικονομίας ( ανεργία-φτώχεια ) , Ασφαλείας( κακοποιοί μέρα μεσημέρι, δρούν ανενόχλητοι διαπράττοντας σοβαρά ποινικά αδικήματα ),Αγροτικής οικονομίας ( αγρότες και κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε απόγνωση ) , Ενέργειας ( φυσικό αέριο-ηλεκτρικό ρεύμα , αδυνατούν οι πολίτες να πληρώσουν τους λογαριασμούς ), καύσιμα, σκέπτονται οι πολίτες να πάνε στα πρατήρια καυσίμων, με τον ανήφορο που έχουν πάρει οι τιμές , οι αγρότες αδυνατούν να βάλουν πετρέλαιο στα αγροτικά τους μηχανήματα για να καλλιεργήσουν τα κτήματά τους ), Εργασίας( Χιλιάδες εκκρεμείς συντάξεις συνταξιούχων βρίσκονται στα ντουλάπια και οι συνταξιούχοι με αγωνία αναμένουν να δούν φώς στον ορίζοντα-επιπλέον οι συνταξιούχοι με την ακρίβεια των τιμών σε όλα τα είδη και ενέργεια , έχασαν έμμεσα δύο (2) συντάξεις ) κ.λ.π. και επειδή όλα βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο , χωρίς να βλέπω κάποια ελπίδα σωτηρίας στον ορίζοντα , ούτε από τους κυβερνώντες αλλά και από αυτούς που κυβέρνησαν την πατρίδα μας στο παρελθόν , αφού όλοι τους μαζί χρεωκόπησαν την πατρίδα μας ( το εξωτερικό χρέος πλησιάζει τα 400 δισ. Ευρώ – μη διαχειρίσιμο ), αποφάσισα να συστρατευτώ στο κάλεσμα του Προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου, να ενταχθώ στην Ελληνική Λύση και να είμαι υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας Ελληνικής Λύσης στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές , όποτε αυτές αποφασίσει η κυβέρνηση να τις κάνει.

Πιστεύω συμπολίτες μου ότι, μπορώ να εισφέρω τις πολύτιμες εμπειρίες μου , τόσο από την επαγγελματική μου διαδρομή ως πρώην μάχιμος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και από την καθημερινή μου επαφή με πολίτες της Μαγνησίας, τους οποίους αφουγκράζομαι με μεγάλη προσοχή και έχω πλήρη γνώση των προβλημάτων τους, τα οποία οι κυβερνώντες και όσοι κυβέρνησαν την πατρίδα μας στο παρελθόν , όχι μόνο δεν έλυσαν αλλά τα μεγέθυναν.
Με το σύνθημα αγαπητοί συμπολίτες μου του Προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου, “πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες “ και το πλήρες και εφαρμόσιμο πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η Ελληνική Λύση σε όλους τους τομείς , πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να φέρει ελπίδα στους Έλληνες και να αλλάξει ο κατήφορος της Πατρίδας μας….