ΔΗΛΩΣΗ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ : «Είναι επικίνδυνος, σε πανικό, γιατί ο λαός του Βόλου τους πήρε χαμπάρι!»

Είναι επικίνδυνη για το λαό του Βόλου η προχειρότητα με την οποία ο Αχ. Μπέος προσπαθεί να μπαλώσει όπως όπως τις πληγές που προκάλεσε η δεύτερη κακοκαιρία. Χωρίς καμιά μελέτη και προετοιμασία «αποκαθιστά» δρόμους μπαζώνοντας ρέματα, όπως έκανε και στην προηγούμενη και πλημμυρίσαμε ξανά!

Και όταν αντιδρούν στο προφανές οι κάτοικοι της Άλλης Μεριάς, τότε επιστρατεύει τους γνωστούς τραμπουκισμούς του, χτυπώντας πλημμυροπαθή κάτοικο!

Εκτός απ’ τα προεκλογικά σόου που καθημερινά οργανώνει, θέλοντας να μας πείσει με το στανιό ότι είναι στην «πρώτη γραμμή» αποδεικνύεται ότι είναι και επικίνδυνος, σε πανικό, γιατί ο λαός του Βόλου τους πήρε χαμπάρι!

Γιατί όταν πνιγήκαμε στο νερό και στις λάσπες, γιατί όταν κάποιοι φωνάζαν για μετρά προστασίας του Βολιώτικου λαού, η δημοτική αρχή φύτευε λουλουδάκια και κρέμαγε χριστουγεννιάτικες καμπανούλες. Άφησε τους Βολιώτες να πνιγούν και δεύτερη φορά!

Έχουν εγκληματικές ευθύνες!

Αυτοί που μας έπνιξαν δεν μπορούν και να μας «σώσουν»!

Οργάνωση κι αγώνας για άμεσα μέτρα αποκατάστασης τώρα!

Η οργή των Βολιωτών θα γίνει αγώνας, θα γίνει τιμωρία στη δημοτική αρχή και στις κυβερνήσεις που τον έπνιξαν, με ψήφο στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.