Φωτογραφία Αρχείου από εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Μπούρτζι Σκιάθου

– «Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων » (Νέο Κλίμα Σκοπέλου, 27-28 Ιουλίου 2021), με βραδιά παραδοσιακών χορών από τοπικά χορευτικά συγκροτήματα και βραδιά μουσικής εκδήλωσης με αναβίωση παραδοσιακού νησιώτικου γλεντιού. «Καλαμαροβραδιά» επίσης στο Νέο Κλίμα Σκοπέλου, στις 11 Αυγούστου 2021), με σκοπό αφενός την ψυχαγωγία των πολυάριθμων επισκεπτών του νησιού.

– «6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χωρών Αλοννήσου» (3-6 Ιουλίου 2021). Στο Φεστιβάλ προβλέπεται να συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

– «Η πρώτη σημαία» (Σκιάθος, 20 Ιουνίου-20 Σεπτεμβρίου 2021). Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Σκιάθου και με αφορμή την Επέτειο των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ομαδική εικαστική εγκατάσταση στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας Σκιάθου, στον τόπο όπου σχεδιάστηκε, υφάνθηκε και υψώθηκε η γαλανόλευκη ελληνική σημαία των απαρχών της Επανάστασης.

– Μουσική παράσταση «A voice’s journey» (Σκιάθος, Ιούλιος 2020). Η μουσική παράσταση «A voice’s journey», εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ελληνοαυστριακού Μουσικού Καλοκαιριού που διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών.

– «Η Λυρική στη Σκιάθο» (Σκιάθος, 15 Ιουλίου 2021). Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Σκιάθου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου, μεγάλη ανοιχτή συναυλία με καταξιωμένους λυρικούς τραγουδιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.