-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- (videosound) Στον εισαγγελέα στέλνει το Δ.Λ.Τ η Λιμενική Αρχή Σκιάθου για την κατασκευή της γλίστρας

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Στον εισαγγελέα στέλνει την διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου η Λιμενική Αρχή Σκιάθου για την κατάσκευη της γλίστρας στην περιοχή Αγίου Γεωργίου και συγκεκριμένα στο καρνάγιο του νησιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Skiathoslife.gr ο φακέλος της κατασκευής της γλίστρας έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία Βόλου αφού δεν τηρήθηκε η αρχική απόφαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου. Σύμφωνα με αυτή η απόφαση που είχε παρθεί με επισυναπτόμενη την Τεχνική Έκθεση έκανε λόγο για επισκευή της παλιά γλίστρας και όχι στην κατασκευή νέας όπως τελικά έγινε. Ο φάκελος της Λιμενικής Αρχής κάνει λόγο για παρατυπίες και καταστρατήγηση των αποφάσεων του Δ.Λ.Τ.

Παρόιλα αυτά και αφού το έργο κρίνονταν αναγκαίο να γίνει για την εύρυθμη λειτουργία των τουριστικών και μη σκαφών η Λιμενική Αρχή δεν προχώρησε στην αυτόφορη διαδικασία γιατι κάτι τέτοιο θα σήμαινε και το σταμάτημα του έργου.

Τις προηγούμενες ημέρες με αναρτήσεις στο fb και στο προσωπικό του προφίλ ο κ. Μανιώτης μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου έκανες τις παρακάτω αναρτήσεις : (!)_Μπαρμπαγιαννη Μακρυγιαννη δε μας ταμαθες σωστα δες ο Ελληνας τι κανει για να φτασειπιο ψηλα Μπαρμπαγιαννη Μακρυγιαννη δε μας ταμαθες σωστα το φιλοτιμο δε φτανει για να παει κανεις μπροστα ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ…ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΚΙΑ,ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΥΡΟ !

(2)_”Ενα μεγαλο μπραβο σε οσους δουλεψαν στη στερια και στη θαλασσα με αντιξοες συνθηκες για να ολοκληρωθουν οι εργασιες στη γλιστρα στον Αη Γιωργη.Με το καλο να πεσουν ολα τα σκαφη στο νερο και με λιγοτερο αγχος για τους επαγγελματιες.Οσο για τους ρουφιανους τους απονεμεται το βραβειο της ανοικτης παλαμης.”  Υποννοώντας πως οι καταγγελίες έγιναν από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Στο ραδιόφωνο του ASTRA97.3 και το Skiathoslife.gr web radio μίλησε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Διολέττας (Μπαλαλάς)

Νίκος Τζούμας