Απογειώστε Design Και Λειτουργικότητα Στο Σαλόνι Με Τα Καλύτερα Έπιπλα

Το σαλόνι είναι το δωμάτιο του σπιτιού όπου χαλαρώνουμε έπειτα από μια κουραστική μέρα ή μαζευόμαστε με την οικογένεια και τους φίλους μας. Επιπλέον, αποτελεί έναν χώρο που, σε πολλές περιπτώσεις, μας χρησιμεύει για να φιλοξενήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ειδικά όταν δεν υπάρχει guest room στο σπίτι.

 

Στην collection της Istikbal Kimerland σε περιμένουν έπιπλα για το σαλόνι, σύγχρονου σχεδιασμού, πρακτικά και σε μοντέρνα χρώματα, ώστε να ανακαλύψεις αυτά που θα καλύψουν τις δικές σου ανάγκες.

 

Καναπέδες κρεβάτια για μικρούς και μεγάλους χώρους

Καναπές κρεβάτι Tifany, ο οποίος μετατρέπεται από καναπές σε κρεβάτι με μία μόνο κίνηση. Θα το βρεις σε 3 μοντέρνες αποχρώσεις (Young Green, Young Blue, Young Somon) για να επιλέξεις τη δική σου αγαπημένη.

 

Οι διθέσιοι και τριθέσιοι καναπέδες κρεβάτια της συλλογής μπορούν να επιλεγούν είτε για μεγαλύτερους χώρους ως επιπλέον κρεβάτια φιλοξενίας είτε σε μικρότερους ως το βασικό κρεβάτι του σπιτιού, όπως σε ένα φοιτητικό σπίτι για παράδειγμα.

 

Στην Istikbal Kimerland σε περιμένει ο ιδανικός διθέσιος ή τριθέσιος καναπές κρεβάτι για σένα, σχεδιασμένος από τα ποιοτικότερα υφάσματα και υλικά, για να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό ύπνο. Ακόμα, ειδικά για χώρους περιορισμένων τετραγωνικών, μπορείς να αποκτήσεις έναν καναπέ κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου στον μέγιστο βαθμό.

 

Επώνυμα έπιπλα απαράμιλλης αισθητικής

 

Τα έπιπλα σαλονιού του αγαπημένου brand στον χώρο των επίπλων ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο «απαιτητικές» ανάγκες, καθώς τα βρίσκεις πάντα σε μεγάλη ποικιλία για κάθε στιλ.

 

Σαλόνι Gusto: Υπερπολυτελές σετ σε κλασικό ύφος, αποτελούμενο από διθέσιο καναπέ, τριθέσιο καναπέ και μπερζέρα. Αναζήτησε και τα υπόλοιπα έπιπλα της συλλογής και δημιούργησε ένα κομψό αποτέλεσμα διακόσμησης.  

 

Ανάλογα με το ύφος διακόσμησης, που έχεις οραματιστεί για το καθιστικό σου, θα βρεις κλασικά και μοντέρνα σαλόνια, καθώς και όλα τα έπιπλα που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις έναν καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο. Οι προσιτές τιμές για κάθε budget και η ασύγκριτη ποιότητα που εγγυάται η Istikbal Kimerland είναι ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις.

 

Μπες σήμερα στο istikbalkimerland.gr για να εξερευνήσεις την πλήρη συλλογή από καναπέδες κρεβάτια και έπιπλα σαλονιού, ώστε να ανακαλύψεις αυτά που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σου από κάθε άποψη!