Απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης στην προσωπικότητα του κ. Γιώργου Αλεξανδρίδη με την ανακήρυξη του ως επίτιμο Δημότη Σκιάθου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου κατά την προχθεσινή του συνεδρίαση.

Στην εισήγηση της δημοτικής αρχής από τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα για τον Γιώργο Αλεξανδρίδη υπογραμμίστηκε ότι πρόκειται για «ευεργέτη γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία της Σκιάθου, με συνεχή προσφορά στο νησί». Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ, είναι ιδρυτικό μέλος της Motor Oil από συστάσεως της εταιρείας, γενικός διευθυντής του ομίλου Βαρδινογιάννη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς και σύμβουλος παρά πολλών εταιρειών.

«Ο κ. Αλεξανδρίδης υποστηρίζει συστηματικά σημαντικές ανάγκες και μεγάλα έργα του νησιού μας. Η προσφορά του είναι ιδιαίτερα σημαντική και γενναιόδωρη. Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης, αλλά και ως αναγνώριση της εξέχουσας προσωπικότητάς του και της προσφοράς του τεράστιου κοινωνικού του έργου στην τοπική μας κοινωνία προτείνουμε την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη Σκιάθου» υπογραμμίστηκε στη διάρκεια της διαδικτυακής συνεδρίασης.

Στην απόφαση ανακήρυξής του ως επίτιμου Δημότη καταψήφισαν η κα Φιλαρέτου Αναστασία της παράταξης του κ. Πλωμαρίτη και ο κ. Βάγιος Καρπέτας επικεφαλής της ΛΑΣ Σκιάθου.

Ν.Τ