Αποχαιρετά την Σκιάθο ο διοικητής του Α.Τ Αργύρης Διχτάς

Ο εκτελών χρέη Διοικητή του Α.Τ Σκιάθου, από 15 Ιουνίου 2023 έως και σήμερα, κ. Αργύρης Διχτάς, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, ολοκλήρωσε σήμερα την θητεία του στο νησί της Σκιάθου, στο οποίο είχε διατελέσει και κατά το παρελθόν Διοικητής έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με το έργο του για την ασφάλεια του νησιού.

Στο πλαίσιο της εκτίμησης που υπάρχει στο πρόσωπό του συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Σκιάθου κ.Θοδωρή Τζούμα και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  κ. Κόκκια Νικόλαο, αστυνόμο του Α.Τ Σκιάθου και Γιώργο Διολέττας, επιχειρηματία του νησιού.

Την ευγνωμοσύνη του για την συνεργασία στην ασφάλεια του νησιού και τον επισκεπτών του ειδικά σε μία περίοδο αυξημένης επισκεψιμότητας μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού αλλά ακόμη περισσότερο στις έκτακτες συνθήκες της κακοκαιρίας Daniel, όπου η συνδρομή του τμήματος υπήρξε βασικός αρωγός για να μην κινδυνεύσει κανείς, εξέφρασε ο δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας.

Ενώ ο κ. Αργύρης Διχτάς τόνισε πως ήταν ιδιαίτερη τιμή του να διοικήσει για δεύτερη φορά το Α.Τ Σκιάθου, οι δεσμοί του με τους ανθρώπους του νησιού είναι ιδιαίτεροι. ” Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανά ανταμώσουν” είπε χαρακτηριστικά.