Το έργο που πραγματοποιείται στο λιμάνι της Σκιάθου έχει φέρει αντιδράσεις αλλά σε κάποιους την περιέργεια πως θα είναι ολοκληρωμένο.

Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε γίνει μάρτυρες τραγικών καταστάσεων. Να λείπει η τέντα και όσοι προσπαθούσαν να ξεκουραστούν στην αναμονή της αναχώρησης, να καταλήγουν βρεγμένοι τον Χειμώνα και μαυρισμένοι το Καλοκαίρι, αφού η τέντα ξηλωνόταν για να προστατευτεί από τους ανέμους και την φθορά της, ενώ την θερινή περίοδο κάποιοι της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής …ξεχνούσαν και να την τοποθετήσουν.

Σίγουρα το χρονικό διάστημα δεν είναι και το καταλληλότερο για την έναρξη έργων ακόμα και βραχυπρόθεσμων. Λογικές οι αντιδράσεις ως προς αυτό το κομμάτι, ίσως και ως προς το ότι περιορίζεται η ορατότητα στην απέναντι πλευρά.

Κάποιοι άλλοι πιο υπομονετικοί γνωρίζοντας και την ταλαιπωρία των επιβατών τα προηγούμενα χρόνια αναμένουν το αποτέλεσμα. Δεν ξέρουμε ποιος θα αποζημιωθεί από αυτό, εμείς πάντως θα προτιμούσαμε να έχουμε μια εικόνα από την Δημοτική Αρχή ή το Λιμενικό Ταμείο για το πως θα είναι ολοκληρωμένο το έργο. Ίσως αυτές οι εκπλήξεις να μην είναι και τόσο ευχάριστες κάτι που δεν… ευχόμαστε

Ν.Τ.