ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ.ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 14-2-2021 ΕΓΙΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΝΟΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΦΟΔΡΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΣΚΙΑΘΙΤΙΣΣΑ 82 ΕΤΩΝ ΜΕ ΚΑΚΩΣΗ ΙΣΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ.

ΕΚΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ.

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΙ Η ΑΣΘΕΝΗΣ  ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ.

«ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ» ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 50 Μ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗ .ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΙΕΠΙΣΤΩΘΗ ΚΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΜΙΣΘΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.

ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ  ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ.

ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ «ΔΙΑΣΩΣΤΗ». ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΥΠΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ! ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΑΝΡΩΠΙΑ!

ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ