Παρουσία δικηγόρων που ασχολούνται και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι εκπρόσωποι των σωματείων έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα και να αποφασίσουν από εκεί και πέρα τις επόμενες κινήσεις τους. Φυσικά, η ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν αλλάζει ρότα σε σχέση με αυτήν της ΕΠΟ, περιμένοντας τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας στην έκτακτη συνεδρίαση της 30ης Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν και η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει αναστείλει την αγωνιστική δράση για τα πρωταθλήματά της.

Ωστόσο υπάρχουν σωματεία που αποφάσισαν ότι θέλουν να «τρέξουν» τη διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο και θέλουν στήριξη και βοήθεια, οπότε και η ΕΠΣΘ δεν μπορούσε ν’ αρνηθεί κάτι τέτοιο. Για λόγους ισονομίας λοιπόν η διοίκηση καλεί την αποψινή ενημερωτική σύσκεψη για τα μέλη της και από εκεί και πέρα ο καθένας καλείται να πράξει όπως νομίζει.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι αριθμοί δεν είναι ικανοποιητικοί για τα σωματεία της ΕΠΣΘ στο Μητρώο, καθώς μόλις 12 σωματεία των πρωταθλημάτων της Ένωσης έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους για το 2022.

magnesianews.gr