Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου εκτός από την υλοποίηση των σκοπών του, έχει πάντα στραμμένη την προσοχή του και το ενδιαφέρον του προς τα μέλη του.

Πάντα αναγνωρίζει  την ενεργή συμμετοχή τους, τη διάθεση προσφοράς τους, την έμπρακτη αγάπη τους για τη δημιουργική πορεία του Συλλόγου μας.

Αναγνωρίζει και επιβραβεύει!

Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας – Φωτογραφίες : Tina Whittington

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε να αποδώσει τιμή και ευχαριστίες στο μεγαλύτερο ηλικιακά ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για τη συνέπειά του,  τη σταθερότητά του, την πολυετή προσφορά του στο πολύπλευρο έργο του Συλλόγου.

Και  δεν είναι άλλη από την κ. Ματούλα Μιτζέλου.  Η Ματούλα Μιτζέλου έχει συμπληρώσει 35 χρόνια αδιάλειπτης συμμετοχής στις δράσεις του Συλλόγου μας και είναι παράδειγμα προς μίμηση.

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ κας ΜΙΤΖΕΛΟΥ

 

 

“Γιατί η Ματούλα Μιτζέλου με τα 92 χρόνια της μας διδάσκει με πράξεις την αγάπη για τη ζωή, για τη δημιουργία, λειτουργώντας με αισιοδοξία, με ενέργεια, με δράση. Της ευχόμαστε από καρδιάς να γίνει χιλιόχρονη, με υγεία νου και καρδιάς και με ενδιαφέρον πάντα για τη ζωή και τις δράσεις του Συλλόγου μας!” τόνισε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αθηνά Παπαγεωργίου προσφέροντάς της την τιμητική διάκριση

Από την πλευρά της η κα Ματούλα Μιτζέλου, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου για την τιμή που της έκανε να της χαρίσει αυτό το αναμνηστικό δώρο.

Ευχήθηκε σε όλες να είναι καλά, γερές και δυνατές να συνεχίσουν με αγάπη, με θέληση τις προσπάθειες για να είναι ο Σύλλογος ένας από τους καλύτερους.

Έτσι κάναμε κι εμείς τότε. Σε όλα τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου Γυναικών εύχομαι :

Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά και όλες να πάρετε τα ΧΡΟΝΙΑ μου!!!!!!! κλείνοντας τις ευχές της η κα Μιτζέλου