Ακόμη ανέφερε ότι καταγγελίες έγιναν από τους επιχειρηματίες της εστίασης και ο υπάλληλος φέρεται να ζήτησε χρήματα για να τους εξυπηρετήσει και να «προωθήσει» δικά τους αιτήματα, με την τελευταία καταγγελία- που έγινε την περασμένη εβδομάδα- να αφορά απαίτηση του υπαλλήλου πριν 10 ημέρες. Σημείωσε ακόμη ότι ο υπάλληλος δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση του ακόμη, καθώς πρέπει να γίνει ΕΔΕ. «Εάν και εφόσον αυτά αποδειχθούν θα γίνει ό,τι προβλέπει ο νόμος. Ο υπάλληλος το αρνήθηκε αλλά μόνο από τον τρόπο της συζήτησης που κάναμε, εγώ πιστεύω ότι το έχει κάνει».

Εγκρίθηκε και σύντομα μπαίνει σε διαδικασία δημοπράτησης η πρώτη δέσμευση της κυβέρνησης για τα 10 εκ. ευρώ που αφορούν την ολική αποκατάσταση οδοστρωμάτων στον Βόλο και στη Νέα Ιωνία. Ο Αχ. Μπέος χαρακτήρισε το έργο ως πολύ σημαντικό καθώς θα αλλάξει η εικόνα της πόλης και θα αποκατασταθούν ακόμη και τα πιο μικρά στενά.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο κ. Μπέος θα συναντηθεί στην Αθήνα με αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να ολοκληρώσουν έργα και δεσμεύσεις που η συζήτησή τους έχει ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο. Σε αυτά περιλαμβάνεται η δημιουργία ενεργειακού πάρκου προκειμένου να δώσει ο Δήμος φθηνότερη ενέργεια στους πολίτες και να εξοικονομήσει μελλοντικά έναν σημαντικό χρηματικό ποσό, η ΜΕΑ, το Μουσείο της Αργούς αλλά και άλλα έργα.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα του δικαστικού μεγάρου, ο δήμαρχος ανέφερε ότι είναι ένα από τα θέματα που θα τεθεί στη συνάντησή του με τους υπουργούς και σημείωσε ότι εκτός από το οικόπεδο στην οδό Παρασκευοπούλου, υπάρχουν ακόμη δύο οικόπεδα που ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο. «Θεωρώ ότι είναι εύκολο από το ένα υπουργείο να μεταβιβαστεί στο άλλο. Εμείς βάλαμε το τρένο πάνω στις ράγες. Το νερό στο αυλάκι. Υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι. Από εκεί και πέρα το μπαλάκι βρίσκεται αποκλειστικά στους βουλευτές και στην Υφυπουργό να τρέξουν το θέμα γιατί η δημοτική αρχή έκανε παραπάνω από ό,τι μπορούσε. Νομίζω όμως πως οι βουλευτές με τη συνεργασία και της κ. Μακρή και του κ. Τριαντόπουλου, θα ασχοληθούν με το θέμα γιατί αφορά την πόλη μας».