Παραδίδω την ΑΕΛ ούτε χρεωμένη ούτε ξεφτιλισμένη

Σήμερα στις 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας ο κ. Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε επίσημα το μέλλον της αγαπημένης ομάδας των Λαρισαίων.

Πριν λήξει το τελεσίγραφο της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του Animus AdMedia Αχιλλέα Νταβέλη, όπου και συμφωνήθηκε η αγοραπωλησία.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν άφησε ασχολίαστους τον κ. Νάκα και κάποια “σκουπίδια δημοσιογράφους” που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους όπως επεσήμανε.

“Δεν ευχαριστήθηκα ούτε μια μέρα στην ΠΑΕ ΑΕΛ, από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Λάρισα, οι monsters μου σήκωσαν απειλητικά πανό και έβριζαν τα παιδιά μου….. Έχω ακόμα τα μηνύματα του κ. Τσαγκάλη στο κινητό μου που μου συνιστούσε να τα βρω με τους monsters αλλιώς δεν θα περάσω καλά.” … “Πανό ενατίον μου, στο Αρχαίο Θέατρο και στο Δικαστικό Μέγαρο και ο Δήθεν αριστερός Δήμαρχος Λάρισας και οι συνεργάτες του, το άφηναν εκεί για ώρες”  ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του σε βαρύ και πένθιμο κλίμα.

Ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Αχιλλέα Νταβέλη ο οποίος σήμερα συμπληρώνει τα 52 του έτη και του παρέδωσε την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Α.Κ.