Στην Άλλη Μεριά βρέθηκε κλιμάκιο από την Περιφέρεια και τον Δήμο Βόλου,για την προσπάθεια απομάκρυνσης πλατάνων και φερτών υλών από την κοίτη του ποταμού με ειδικά μηχανήματα, αλλά και προσπάθεια αποκατάστασης της προσβασιμότητας του δρόμου με πέτρα ανατίναξης προκειμένου να θωρακιστεί η δίοδος από και προς το Πήλιο . Εκεί βρέθηκαν και κάτοικοι της περιοχής, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που όπως αναφέρουν, γίνεται χωρίς μελέτη. Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, ρίχνονται μέσα στο ρέμα και από χθες, έχοντας δημιουργήσει μια ανθρώπινη αλυσίδα, προσπαθούν να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος. Αυτό αποτράπηκε χθες, με τα μηχανήματα να κάνουν και πάλι σήμερα την εμφάνισή τους και με τους κατοίκους να καλούν την αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος άκουσε τα παράπονα των κατοίκων της Άλλης Μεριάς, που δηλώνουν εξαγριωμένοι γιατί πολλοί από αυτούς δεν έχουν που να μείνουν. Κάτοικος της περιοχής έβρισε τον Μπέο, κι ενώ ο δήμαρχος απομακρυνόταν από το σημείο,σύμφωνα με το βίντεο που ”κυκλοφορεί” επέστρεψε και χτύπησε τον πολίτη, με την αστυνομία που βρισκόταν στο σημείο να παρακολουθεί χωρίς να παρεμβαίνει. 

Παράλληλα ο όδις με αναρτηση στο λογαριασμό του στο facebook απαντά:Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).
Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους.

«