SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Πέθανε ο Στέργιος Μιχελής - σύμβουλος με τον Αχ. Μπέο στη Ν. Ιωνία - π. πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου - αγαπητός και στην Σκόπελο

2020-11-27 19:44:55
Θλίψη στην κοινωνία του Βόλου και στον χώρο του κυνηγών της Μαγνησίας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Στέργιου Μιχελή, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ν. Ιωνίας.

O Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος και τα μέλη της ομάδας πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέργιου Μιχελή που έφυγε σήμερα, Παρασκευή, από την ζωή.

Αγαπητός φίλος και συνεργάτης, με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, μας τίμησε με τη συνεργασία του εκλεγόμενος με την παράταξή μας «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», ως σύμβουλος της κοινότητας  Νέας Ιωνίας

Δυστυχώς λόγω των έκτακτων μέτρων δεν θα μπορέσουμε να τον συνοδεύσουμε στην τελευταία του κατοικία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

O 70χρονος αφήνει πίσω του την σύζυγό του Αναστασία, τα παιδιά του Ελένη, Αποστόλη, Δημήτρη, Σοφία και Ηλία και τα εγγόνια του Σταυρίνα και Στέργιο. Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 9:00π.μ., στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου στο Κοιμητήριο του Βόλο, σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως επιβάλλουν τα μέτρα του “lockdown”. Η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Νοσοκομείο του Βόλου και ευαγή ιδρύματα της πόλης.