SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Πρώτη ήττα για την ομάδα Μπάσκετ της Σκιάθου

2020-10-25 19:11:31
Ήρθε και η πρώτη ήττα για την ομάδα Μπάσκετ του ΓΣ Σκιάθου που αντιμετώπισε στον Τύρναβο την ομώνυμη ομάδα για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ με σκορ 71 - 61.
Οι παίκτες του Μπορίνου ξόδεψαν ένα ημίχρονο μη πιάνοντας τα συνηθισμένα επίπεδα απόδοσης. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκαν σημαντικά επιστρέφοντας στο παιχνίδι όμως δύο συνεχόμενες (!) αυστηρές τεχνικές ποινές που καταλογίστηκαν από τους διαιτητές στην ουσία τελείωσαν τις όποιες ελπίδες της ομάδας για τη διεκδίκηση της νίκης.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα μας αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο αγώνα χωρίς προετοιμασία καθώς η δημοτική αρχή απαγόρευσε τις προπονήσεις στο Κλειστό γηπεδο Σκιάθου λόγω της πανδημίας τις τελευταίες ημέρες.
Υπό αυτές τις συνθήκες θέλουμε και οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή για την προσπάθειά τους που τιμούν με τον καλύτερο τρόπο τη φανέλα του Γ. Σ.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Τυρνάβου για τη νίκη και καλή τύχη στη συνέχεια της διοργάνωσης ευχήθηκε από την σελίδα της στο FB η ομάδα της Σκιάθου