SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Εφαρμογή Εργαλειοθήκης “Womanitee Toolkit” στις Β. Σποράδες | Ξεκίνημα από τη Σκιάθο 10 & 11 Οκτωβρίου

2020-10-05 18:03:53
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συνεργασία με την APSON Corporate Sustainability & Responsibility εφαρμόζουν την εργαλειοθήκη Womanitee Toolkit σε μια ευρεία συνάντηση με τις γυναίκες που επιχειρούν ή επιθυμούν να επιχειρήσουν στις Βόρειες Σποράδες.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο, στην αίθουσα του ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου "Μπούρτζι" αλλά και σε ζωντανή μετάδοση από το SkiathosLife.gr για όσες γυναίκες δεν καταφέρουν να βρεθούν στο νησί.
Πότε: Σάββατο 10 Οκτωβρίου και Κυριακή 11 Οκτωβρίου
Brainstorming workshop: Μετά τη σύντομη παρουσίαση του Womanitee, υπό την καθοδήγηση της επικεφαλής του Womanitee & της εξειδικευμένης business coach στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, οι γυναίκες του νησιού μοιράζονται τις ανησυχίες τους, τη δράση τους, τις επιθυμίες τους για το νησί και τα σχέδιά τους για το μέλλον.
Θα ακολουθήσουν Workshops, Webinars, Female Business Breakfast, Round Table και Digital Ατομική Συμβουλευτική.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δήμαρχοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.
Η APSON Corporate Sustainability & Responsibility ευχαριστούν ιδιαίτερα το μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιο Ζλατούδη
• Θα τηρηθούν όλα τα προληπτικά μέτρα που προτείνονται από την Ελληνική Κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επιδημία του Covid19