SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Γιαμαρέλος απαντάει στο Δήμαρχο Σκιάθου για την "προσβλητική συμπεριφορά της αντιπολίτευσης"

2020-08-30 14:15:07
Προσωπική απάντηση στα περί "προσβλητικής συμπεριφοράς της αντιπολίτευσης" έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ. Νίκος Γιαμαρέλος από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο FB: “Σε ότι αφορά τα Συμβούλια συλλογικών οργάνων, όπως υπουργικά, συνοδοί κορυφής, κα γίνονται με τηλεδιασκέψεις. Οι τηλεδιασκέψεις σύμφωνα με το σχέδιο και τις εξαγγελίες του Υπουργείου Εσωτερικών, από 23/8/2020, για τη διαχείριση της έξαρσης του covid-19, ειναι αυτονόητες και σχεδόν επιβεβλημένες, ενδέχεται δε , να παγιωθούν. Η μείζονα αντιπολίτευση ωστόσο βρέθηκε απροετοίμαστη και όχι τόσο εξοικειωμένη με την ψηφιακή τεχνολογία, αλλά κυρίως απροσάρμοστη με τις οδηγίες της κυβέρνησης, και συνεχίζει να υποτιμά , σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έως εξαφανίσεως της ανάγκης κυβερνησιμότητας του Δήμου. “
Το παραπάνω είναι ένα κομμάτι απο την ανάρτηση του κ. Δημάρχου Σκιαθου , μετά το χθεσινό Δ.Σ. Και αναρωτιέται κανεις : Α) ποιος τηλεδιασκεπτεται και πως ; Β) η μείζονα και ελασσονα αντιπολίτευση ή το μεγαλύτερο μέρος της μειοψηφούσας συμπολίτευσης ; Γ) ποιος είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία ; Δ) η αντιπολίτευση που ανεξάρτητα τα υπαρκτά τεχνικά προβλήματα τηλεδιασκεπτεται σε ανοικτό χώρο, απομακρυσμένα , ο καθένας απο μόνος του, ή η μειοψηφούσα συμπολίτευση (5 άτομα )που τηλεδιασκεπτεται σε κλειστό χώρο ( φορώντας σωστά την μάσκα ); Ε) Άλλωστε πολύ σωστά η αξιότιμη πρόεδρος του ΔΣ τόνισε πως η τηλεδιάσκεψη γίνεται για λόγους αποφυγής διασποράς του ιού , κάτι που προφανώς δεν ισχύει για το μεγαλύτερο μέρος της μειοψηφούσας συμπολίτευσης , Στ) αναρωτιέται δηλαδή κανεις εάν η τηλεδιάσκεψη γίνεται για να συνευρίσκονται οι ίδιοι στον ίδιο χώρο αποκλείοντας την πλειοψηφούσα αντιπολίτευση ; Ζ) αναρωτιέται δηλαδή κανεις ποια είναι η εννοιολογική έννοια του όρου (τηλεδιάσκεψη ); Η) αναρωτιέται δηλαδή κανεις εάν ο ιός μπορεί να διαδοθεί σε 21 άτομα και όχι σε 5; Θα τρελαθούμε ή θα χαζεψουμε με αυτά που ακούμε και λέγονται . Α και για να μην ξεχάσω : η γη είναι στρογγυλη !