SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

NISOS Handmade SKIATHOS : Πάθος για το χειροποίητο πάθος για την Ελλάδα

2020-08-11 19:48:13
Video & Photo : Θωμάς Καρβούνης
https://youtu.be/gl5CwfQ8Mak Θοδωρής Θεοδωρόπουλος Καλλιτεχνική φύση από μικρός με σπουδές στην εκπαίδευση στο εναλλακτικό κόσμημα και στην Αργυροχρυσοχοΐα αποφασίζει με τη σύζυγό του Δέσποινα να κάνουνε το όνειρό τους πραγματικότητα και να παρουσιάσουν στο κοινό τα δημιουργήματά τους. Έτσι ξεκίνησε το Νήσος στην αγαπημένη μας Σκιάθο, με σκοπό να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες προϊόντα Ελληνικής κατασκευής, άριστης ποιότητας, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, για να μοιραστούμε το πάθος μας για την Ελλάδα, για τα αρχαία Ελληνικά σανδάλια, καθώς και για το Ελληνικό κόσμημα.
  • Tα δημιουργήματά μας είναι όλα χειροποίητα και φτιαγμένα με πολύ μεράκι.
  • Τα υλικά κατασκευής, ειδικά τα δέρματα για τα σανδάλια, είναι εξ ολοκλήρου ελληνικά.
  • Τα σχέδιά τους είναι Ελληνικά και το στόλισμά τους μοντέρνο, σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας.
  • Για τα δημιουργήματά μας χρησιμοποιούμε ημιπολύτιμες πέτρες, τις αγαπημένες μας πέρλες, άψογης ποιότητας κοράλια, υφαιστιογενείς πέτρες (λάβα), μάτι της τίγρης, αχάτη, πηλό, κρυσταλλάκια και πολλές άλλες πέτρες σε διάφορα χρώματα, σχήματα και μεγέθη, άριστης ποιότητας.
Τα μέταλλα που χρησιμοποιούμε για το δέσιμο είναι ασήμι, ορείχαλκος και αλπακάς. Η ολοκλήρωση της κατασκευής γίνεται με υφάσματα, δέρματα, ντίζες, ξύλο, ανακυκλώσιμα υλικά. Τηλ. 6979332993    nisosjewelleryandsandals.com   Nisosskiathos   nisos by d_t handmade Skiathos