9 Σεπτεμβρίου 2023, μετά από 4 ημέρες…. | γράφει η Ευμορφία Βερβέρη

Καταρχην την απεριόριστη συμπαράσταση σε όλους αυτούς που έπαθαν πολλές ζημιές κ πλημμύρισαν οι περιουσίες τους!! Δύναμις κ κουράγιο!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στους Σκιαθιτες κ όλους τους επιχειρηματίες της Σκιάθου που προστάτευσαν κ εξυπηρέτησαν τους επισκέπτες του νησιού και κατάφεραν μέσα σε 2 μέρες μόλις να επαναλειτουργησουν!
Ενα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στον Δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας όλο το επιτελείο, τα σώματα ασφαλείας, πυροσβεστική, τις Δημόσιες Υπηρεσίες τα συνεργεία τους Δημοτικούς υπαλληλους αλλά κ τους ιδιώτες που δούλεψαν ασταμάτητα κ μέσα σε 3 μέρες το νησί μας γύρισε στην κανονικότητα σε μεγάλο βαθμό!
Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Αλέξανδρο Ευσταθίου και τους συνεργάτες του που τις τελευταίες τρεις μέρες ήταν ασταμάτητα στα τηλ προσπαθώντας να πείσει τους ξένους πράκτορες να μην χαθεί το υπόλοιπο του καλοκαιριού.Αυτή θα ήταν μια δεύτερη καταστροφή /οικονομική για το νησί μας! Ήδη από τη Δευτέρα η Tui holidays φέρνει κόσμο στο νησί κ την Τετάρτη η jet2! Ολλανδόι κ αυτοί έρχονται!
Ένα Μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ σε όλους όσους βοήθησαν κ δεν τους ανέφερα πιο πάνω να επανέλθει το νησί που τόσο αγαπάμε στους κανονικούς του ρυθμους !!!
Η εικόνα που δείξαμε αυτές τις ημέρες όσον αφορά τους ξένους επισκέπτες μόνο καλό θα κάνει στο μέλλον του νησιού μας!!! Τα feed back είναι όλα θετικά κ όλοι θέλουν να έρθουν ξανά κ ξανά στο νησί που κ αυτοί τόσο αγαπούν γιατί αισθάνονται ασφάλεια, τους φέρθηκαν άψογα κ θέλουν να βοηθήσουν!!!
Χαίρομαι ειλικρινά που Δόξα τω θεώ είμαστε όλοι εδώ υγιής κ δεν θρηνησαμε θύματα,οπως σε άλλα μέρη… Όλα θα τα ξανά φτιάξουμε!!! Δύναμη κ κουράγιο!!!
ΜΙΑ ΑΠΛΉ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΆΠΟΨΗ