SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Σκιάθου με Πυροσβεστική και Αστυνομία | Σε επιφυλακή και η ΕΟΔ Σποράδων

2020-05-21 18:58:02
Σε πλήρη ετοιμότητα έχει θέσει ο Δήμαρχος Σκιάθου τις Υπηρεσίες του Δήμου σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με το Skiathos Weather από τις 22:00 έως τις 23:00 Μαζί με τον Δήμο Σκιάθου σε επιφυλακή έχει τεθεί και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και το τμήμα Β. Σποράδων που αναφέρει τα παρακάτω :
Την προσοχή μας  Σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου κυρίως τις απογευματινες και βραδινές ώρες και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 22 Μαΐου αναμένουμε κακοκαιρία με μεγάλο ύψος βροχής. Η σύσταση μας σαν ΕΟΔ παράρτημα Β.Σποραδων την ώρα που τα φαινόμενα θα ενταθουν είναι: ? Να περιορίσουν ολοι οι πολίτες τις μετακινήσεις αφήνοντας τους δρόμους ανοιχτούς για τις υπηρεσίες του Δήμου και του Πυροσβεστικού κλιμακίου. ? Ακόμη θα ήταν πρέπον να μην σταθμεύσουμε σε δρόμους τα οχήματα μας που στο παρελθόν εχουν δώσει πλημμυρικά φαινόμενα(χείμαρροι) πχ περιοχές στην αμμουδιά, κάθοδος επί της οδου Καραϊσκάκη Φρουτομανια, οδός Ευαγγελιστριας κλπ. ? Τέλος ας μην βγάλουμε τα σκουπίδια μας σήμερα τις βραδινές και απογευματινες ωρες διότι η πιθανή παράσυρση τους να μπλοκάρει την διαφυγή του νερού σε διαφορα σημεία.
Τα μέλη του παραρτήματος έχουν τεθεί σε επιφυλακή και στην διάθεση του Δήμου και του Πυροσβεστικού κλιμακίου. Ευχόμαστε στην αστοχία των στοιχείων η στην εξασθένιση του φαινομένου πριν επηρεάσει την περιοχή μας έτσι ώστε η μεγάλη ποσότητα του νερού να πέσει σε θαλάσσιες περιοχές και όχι εκεί που θα κινδυνεύουν άνθρωποι Τα μέλη της ΕΟΔ παράρτημα Β.Σποραδων