SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΟΜΑΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ : Διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές και ενήλικες / διαβάστε τους όρους συμμετοχής

2020-02-27 19:19:50
"Χειμερινά Στυγμιότυπα" του νησιού της Σκιάθου ονομάζεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργανώνει για μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων καθώς και για ενήλικες η Ομάδα Φωτογραφίας του Γυμνασίου Σκιάθου. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως 31 Μαρτίου και αυτοί είναι οι όροι συμμετοχής : ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Σκιάθου, καθώς και όσοι ενήλικες αγαπούν τη φωτογραφία.  Οι ενδιαφερόμενοι θα διαγωνιστούν ανάλογα με την ηλικία τους σε τρεις κατηγορίες: κατηγορία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ενηλίκων.
  2. Παρακαλούμε να υποβληθούν τα έργα μέσα σε φάκελο A4 σε διαστάσεις 20X30 (όχι εκτύπωση σε χαρτί Α4)
3  Οι φωτογραφίες επιτρέπεται να έχουν υποβληθεί σε ψηφιακή επεξεργασία αρκεί να μην αλλοιώνεται η πραγματικότητα. Μπορούν να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.
  1. Πίσω από κάθε φωτογραφία πρέπει να υπάρχει αυτοκόλλητη ετικέτα όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του μαθητή ή της μαθήτριας, η ηλικία, η τάξη  και το σχολείο στο οποίο ανήκει καθώς και το τηλέφωνό του/της. Οι ενήλικες θα πρέπει να αναγράφουν στην ετικέτα το όνομα και το τηλέφωνό τους
  2. Παρακαλούμε επίσης να υπάρχει στο πίσω μέρος της φωτογραφίας μία δεύτερη αυτοκόλλητη ετικέτα στην οποία θα αναγράφεται ο προτεινόμενος τίτλος της φωτογραφίας.
  3. Το ψηφιακό αρχείο της φωτογραφίας θα πρέπει να αποσταλεί με mail στο armamentou@gmail.com με θέμα το ονοματεπώνυμο του/της  διαγωνιζόμενου/ης και τον τίτλο της φωτογραφίας.
  4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την 1η Φεβρουαρίου 2020 ως την 31η Μαρτίου 2020, οπότε λήγει  και η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών.
  5. Οι μαθητές του Δημοτικού μπορούν να παραδίδουν τους φακέλους με τις συμμετοχές τους στα γραφεία της διεύθυνσης των σχολείων τους. Οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου καθώς και οι ενήλικες μπορούν να τους παραδώσουν στην υπεύθυνη καθηγήτρια Άννα Αρμαμέντου στο γραφείο καθηγητών του Γυμνασίου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
  6. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα χρήσης της φωτογραφίας σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα εφόσον αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του δημιουργού.
  7. Όλες οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα γίνει πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς και τότε θα απονεμηθούν οι τιμητικές διακρίσεις στις καλύτερες φωτογραφίες κάθε κατηγορίας
  8. Οι συμμετοχές δεν επιστρέφονται.
Σημείωση: Για τυχόν απορίες μπορείτε να καλείτε στο 697 77 60215 (Άννα Αρμαμέντου)                       Δευτέρα -Παρασκευή 19:00-20:00 Η ομάδα φωτογραφίας του Γυμνασίου σας εύχεται να απολαύσετε το διαγωνισμό!!!! Καλή επιτυχία!!!!