SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ : "Θάβουν" κάθε νέα προσπάθεια στο "λάκκο" του παρελθόντος

2020-02-19 18:34:12
Ακούγοντας χθες την συζήτηση για τα λεωφορεία και ανεξάρτητα με το τι πιστεύω και ποια θα ήταν η πιο ορθή λύση συνέδεσα τα γεγονότα των συγκοινωνιών της Σκιάθου όταν ήταν Δημοτικά με την λειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου...
Διαφορετικές επιχειρήσεις και οι δύο αλλά δημοτικές. Η μία έκλεισε και κάποιοι έχουν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη γιατί μπορούσες λέει να βρεις από πλαστά εισιτήρια, διπλωμένα, χιλιοκομμένα ξανά μοιρασμένα μέχρι και ελεύθερη πρόσβαση φίλων συγγενών και ημετέρων.
Από την άλλη πρόσφατα έγινε η εκκαθάριση του Δημοτικού Ραδιοφώνου με χρέη ύψους 201χιλ. ευρώ και βέβαια χωρίς να λογαριαστούν τα μηχανήματα που κάποια από αυτά έχουν μοιραστεί, διασκορπιστεί, ή έχουν διαλυθεί από την απραξία. Αναλογίζομαι λοιπόν την ευθύνη όλων αυτών, των παλαιών αρχόντων στην οικονομική διαχείριση με ευθύνες από τους Δημάρχους έως τους Δημοτικούς Συμβούλους και το χειρότερο την αντίληψη που μεταφέρεται πως σε αυτό τον τόπο κανένας δεν μπορεί να διαχειριστεί ορθά δημοτικό χρήμα, το χρήμα δηλαδή του ίδιου του πολίτη. Τώρα πλέον δεν θέλουμε να ακούσουμε ούτε για Δημοτικές Συγκοινωνίες, ούτε για Δημοτική Ραδιοφωνία.
Το χειρότερο όλων των παραπάνω είναι πως η δύναμη της πλειοψηφίας θέλει απλά να "τιμωρήσει" την ευθύνη που θέλει να έχει ο νέος δήμαρχος και οι συνεργάτες του, ενώ συγχρόνως χειροκροτούν τη νίκη τους φοβούμενοι την μεγαλύτερη ήττα... πως υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα.
Αν δεν είναι αυτό εκδικητικότητα και επίδειξη δύναμης τότε τι είναι ;