Αριστερά ο κ. Αντωνίτσας Ηλίας-Νικόλαος

Στην Σκιάθο τα τελευταία χρόνια ο αθλητισμός είναι ιδιαίτερα αισθητός,καθώς αθλήματα όπως το Tae Kwon do,Kick boxing-Box,Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ δεν έχουν περάσει αδιάφορα από το βλέμμα και την συμμετοχή των κατοίκων. Η Σκιάθος όμως δεν αντιπροσωπεύεται μόνο από αυτά τα αθλήματα.

Αριστερά ο αναβάτης του ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ

Ο κ. Αντωνίτσας Ηλίας-Νικόλαος είναι κάτοχος ενός αλόγου με το οποίο παίρνει μέρος στους γνωστούς σε όλη την Ελλάδα αγώνες ιπποδρομίας στο Μαρκόπουλο εδώ και 3 χρόνια. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντωνίτσας χάρις την αγάπη του για τα άλογα οδηγήθηκε σε ένα χόμπι αρκετά απαιτητικό,όμως πολύ ευχάριστο για εκείνον. Το άλογο που έχει στην ιδιοκτησία του ακούει στο όνομα ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ και από το 2017 έως σήμερα μετράει αρκετές νίκες και με την βοήθεια φυσικά του προπονητή του Π.Θεολόγλου.

Αριστερά ο προπονητής του ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ κ. Π. Θεολόγλου

Ημερομηνίες Νικών:

23/12/17 –  5/1/18 –  23/11/18 –  21/12/18

Είναι σημαντικό για τον αθλητισμό να μην υπάρχουν όρια και να επεκτεινόμαστε σε όσους περισσότερους τομείς του μπορούμε. Στην προκειμένη περίπτωση το όνομα της Σκιάθου φτάνει μέχρι τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο και κάνουμε αισθητή την παρουσία μας χάρης την συμμετοχή του κ. Αντωνίτσα.
Για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ ή οποιοδήποτε άλλο συλλογικό άθλημα σημαντικότερο από τον ιππόδρομο. Δεν θα έχει άδικο γιατί οι περισσότεροι έχουμε στο νου μας το συγκεκριμένο άθλημα ως κάτι ξεκούραστο,ανούσιο στην προσφορά του και έχοντας ως μόνο στόχο το κέρδος. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι η διάσταση που μπορεί να πάρει ένα θέμα (άθλημα) και η εξέλιξη που μπορεί να έχει εξαρτάται από εμάς. Από το ενδιαφέρον μας.