Βρείτε την ποικιλία δοκιμάζοντας τυφλά - Άγγελος Αντωνίου
2020-01-18 17:17:52
Πως μπορούμε να μαντέψουμε από ποια ποικιλία είναι ένα κρασί δοκιμάζοντας το τυφλά? Είναι από γηγενή ή από διεθνή ποικιλία? Είναι Μοσχοφίλερο ή Κυδωνίτσα? Αγιωργίτικο ή Μαυροδάφνη? Με την καθοδήγηση του Άγγελου Αντωνίου από την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων, θα δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να εντοπίσουμε τα κύρια χαρακτηριστικά ενός κρασιού και να προσδιορίσουμε την προέλευση του, την ηλικία του και την ποικιλία του.Ο καλύτερος 'δοκιμαστής' θα κερδίσει μία φιάλη magnum από τον Πελοποννησιακό αμπελώνα.Οι θέσεις για το σεμινάριο έχουν συμπληρωθεί. Μπορείτε να έρθετε επιτόπου την ώρα του σεμιναρίου και αν υπάρξουν κενές θέσεις θα μπείτε.
Οι θέσεις για το σεμινάριο έχουν συμπληρωθεί. Μπορείτε να έρθετε επιτόπου την ώρα του σεμιναρίου και αν υπάρξουν κενές θέσεις θα μπείτε.
Ο Άγγελος Αντωνίου εργάζεται στο χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας από το 2004, είναι πιστοποιημένος οινοχόος από τη Genius in Gastronomy και πτυχιούχος της ΑΚΤΟ στο interior design.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ