SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΠΡΩΤΕΥΣ : Ρυμουλκό προς την Σκιάθο | αύριο δύτες θα ελέγξουν το πλοίο

2020-01-05 21:30:48
Ρυμουλκό από το Βόλο το CHRISTOS XXIX έρχεται για την αποκόλληση του Ε/Γ - Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ που σήμερα περίπου στις 19:00 έπεσε στο Δασκαλονήσι για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το ρυμουλκό θα προσεγγίσει τον Πρωτέα για προληπτικούς λόγους. Αύριο το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας ο Παναγιώτης Διολέττας έχει την εντολή να βουτήξει για να ελέγξει με συνεργείο που έρχεται από Αθήνα για την καλή λειτουργία του πλοίου και για τυχόν ρήγματα. Το πλήρωμα καθώς και ο καπετάνιος του πλοίου κ. Γιώργος Αντωνίου θα παραμείνουν όλη τη νύχτα στο πλοίο ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Στο σημείο έσπευσε ιδιωτικό τουριστικό σκάφος που παρέλαβε τους επιβάτες - Αποβιβάστηκαν στη Σκιάθο λίγο μετά τις 8.00
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, όταν, λόγω των ισχυρών ανέμων, το Ε/Γ-Ο/Γ Πρωτεύς, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Βόλο προς Β. Σποράδες, προσάραξε στη νησίδα Δασκαλονήσι έξω από τη Σκιάθο. Από την προσάραξη του πλοίου δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ούτε εισροή υδάτων.
Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ ολοκληρώθηκε η αποβίβαση των επιβατών στο λιμάνι της Σκιάθου με ιδιωτικό σκάφος που έσπευσε στην περιοχή.
Ν.Τ.