SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Ολυμπιακός θέλει επανάληψη του αγώνα με τον Βόλο και ετοιμάζεται για μηνύσεις κατά των διαιτητών

2019-12-23 12:50:46
Μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Βόλο καθώς ο Ολυμπιακός είδε να του ακυρώνεται κανονικό γκολ του Σουντανί ως οφσάιντ και να μη του δίνεται πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Αραμπί - Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει σε αυτή την κωμωδία αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα
H αγανάκτηση στους κύκλους του Ολυμπιακού έχει ξεχειλίσει και σήμερα αναμένεται να κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και όπως αναφέρεται σχετικά από τους Πειραιώτες «σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει». Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός λόγω της «ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του», όπως τονίζεται σχετικά από τους ερυθρόλευκους.
Τέλος εάν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης από τον Ολυμπιακό δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτήν την φαρσοκωμωδία από την ομάδα, όπως την σχολιάζουν σχετικά την φετινή Λίγκα. Αναλυτικά όσα διαρρέονται από τους κύκλους των Πειραιωτών: «H αγανάκτηση στους κύκλους του Ολυμπιακού έχει ξεχειλίσει και αύριο (σ.σ. Δευτέρα) θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει. Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα λόγω της ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του. Τέλος αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτή την φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».
Είχε προηγηθεί η σε πολύ υψηλούς τόνους ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό καθώς ο Ολυμπιακός είδε να του ακυρώνεται κανονικό γκολ του Σουντανί ως οφσάιντ, καθώς και να μη του δίνεται πέναλτι από τον Φωτιά σε ανατροπή του Ελ Αραμπί. Συγκεκριμένα, η δήλωση διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ως εξής: «Πλέον το ποτήρι της αδικιας, της αλητίας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαιρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββιδη, Καλπαζιδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμενος, ο Περειρα και ο υπόλοιπος θίασός τους. Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θε την χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα.
Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια.» Απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε «ποδοσφαιρικά περιττώματα», φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια». Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα». Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες. ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια…. συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα.»