SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2: Γιατί ρε Μεριά…

2019-11-27 00:09:36
Ο Ολυμπιακός πάτησε την Τότεναμ για 45 λεπτά, της έβαλε 2 γκολ (Ελ Αραμπί, Σεμέδο), μπορούσε και 3ο, αλλά ένα ασύλληπτο λάθος του Μεριά στο 45+1, έβαλε την Τότεναμ στο παιχνίδι από το... πουθενά. Ενα ακόμη του Βούλγαρου διαιτητή οδήγησε στην ισοφάριση, η ομάδα του Μουρίνιο, εκμεταλλεύτηκε τα δώρα και τελικά πήρε μια... απρόσμενη νίκη με 4-2.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο παιχνίδι. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βιώνει αυτή την αδικία. Πληρώνοντας, ωστόσο, (και) τα δικά του λάθη. Λάθη που του στέρησαν μια μεγάλη και άξια βραδιά στο Λονδίνο.
Μια βραδιά που μέχρι το 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, φάνταζε μαγική, ονειρική. Ο Ολυμπιακός πάτησε την Τότεναμ για 45 λεπτά. Της έβαλε 2 γκολ (Ελ Αραμπί, Σεμέδο), μπορούσε και 3ο και συνολικά κυριάρχισε σε ολόκληρο το ημίχρονο. Αλλά… Αλλά ένα ασύλληπτο λάθος του Μεριά στο 45+1, ένα καταστροφικό «τσαφ», έστρωσε την μπάλα στον Ντέλε Αλι και έβαλε την Τότεναμ στο παιχνίδι από το… πουθενά. Ενα ακόμη του Βούλγαρου διαιτητή (50′) οδήγησε στην ισοφάριση από τον Κέιν και κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Ο Ολυμπιακός πίεσε, προσπάθησε, αλλά μετά το 65′ κουράστηκε, δεν είχε φρεσκάδα, με αποτέλεσμα ομάδα του Μουρίνιο να εκμεταλλευτεί τα δώρα και τελικά να πάρει μια… απρόσμενη νίκη με 4-2, με ακόμη δύο γκολ από Κέιν και Οριέ. in.gr