Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 11 το πρωί ο αγιασμός όλων των τμημάτων του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου παρουσία του Δημάρχου κ. Θοδωρή Τζούμα και των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Πασχάλη Νίκου και Γιώργου Αντωνίτσα. Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Αρχιμανδρίτη Ιωσήφ Κατσούρα και την παρουσία πλήθος γονέων και παιδιών των Ακαδημιών, του Στίβου και της Ανδρικής Ομάδας.

Χαιρετισμό έκανε αρχικά ο Πρόεδρος του ΑΟ Σκιάθου κ. Γιώργος Τσότσος που τόνισε πως ο ίδιος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας θα σταθούν δίπλα σε όλα τα τμήματα και θα προσπαθήσουν για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν με σκοπό την επίτευξη των στόχων τους.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας παίρνοντας το λόγο τόνισε πως ο Αθλητισμός είναι προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή, τόνισε πως ήδη το Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου θα αλλάξει όψη αφού αναμένεται η χρηματοδότηση των έργων ενώ ευχαρίστησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Σκιάθου το οποίο, όπως είπε κάνει πολλές παρεμβάσεις εθελοντικά παραπάνω από όσα του αναλογούν.

Αμέσως μετά διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΑΟ Σκιάθου και της Αγίας Παρασκευής που για την ιστορία έληξε 3-1 και έτσι η ομάδα της Σκιάθου έφερε τους πρώτους 3 βαθμούς στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ν.Τ.