SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΣΚΙΑΘΟΣ : "Στα θρανία" πάνω από 100 επαγγελματίες του Τουρισμού στο 2ο Σχολείο Τουρισμού ΟnTour Β. Σποράδων

2019-09-19 23:38:32
"Στα θρανία" θα καθίσουν το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου πάνω από 100 επαγγελματίες και μη του Τουρισμού από τον χώρο τον Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, της Εστίασης, της Ψυχαγωγίας και των καταστημάτων από την Σκιάθο, τη Σκόπελο ακόμα και την Αλόννησο. Ένα πρόγραμμα από επτά έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, poy είναι έτοιμοι να μεταφέρουν τεχνογνωσία μέσα σε επτά περίπου ώρες από τις 10.00 έως και τις 17:15. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Όσοι επιθυμούν ακόμα και σήμερα να συμμετέχουν στο Σχολείο Τουρισμού OnTour στην Σκιάθο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα πρέπει άμεσα να εκδηλώσουν την επιθυμία τους μέσα από την παρακάτω φόρμα:
https://www.eventora.com/…/sxoleio-toyrismoy-ontour-skiatho…

Επίσης την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν δύο Workshop με ελεύθερη συμμετοχή. Ανεξάρτητα από την εγγραφή σας στις ομιλίες του Σαββάτου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν αίτηση για την παρακολούθηση τους.  
  1. Μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τη διαχείριση του μενού μας; Ποια η διαδικασία κοστολόγησής του;
Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ - Σκιάθου παρουσιάζει το εργαστήριο “Κόστο(λόγια)… ώρα μηδέν!”, με τον Panagiotis Kourentas, Operations Director INPERSON Ltd, Ιδρυτής COSTEASY │recipe costs and more, για ιδιοκτήτες και υπεύθυνους επισιτιστικών επιχειρήσεων.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ 
https://www.eventora.com/…/-sxoleio-toyrismoy-ontour-skiath…
2. Ποιες είναι οι πρακτικές και τα εργαλεία ανάπτυξης και διαχείρισης επιτυχημένων σχέσεων με τους επισκέπτες μας; Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε βέλτιστα τους πελάτες μας, κάνοντας σωστή διαχείριση των παραπόνων τους; Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ - Σκιάθου παρουσιάζει το εργαστήριο “Εξυπηρέτηση πελατών. Σκηνοθετώντας μια αψεγάδιαστη εμπειρία φιλοξενίας”, με την Elena Gkika Petroulaki, HR Director της Costa Navarino, για στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ
https://www.eventora.com/…/-sxoleio-toyrismoy-ontour-skiath…
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ; Κάθε διοργάνωση Σχολείο Τουρισμού OnTour, κρύβει από πίσω της μία τοπική ομάδα διοργανωτών και εθελοντών, που με το πάθος, την όρεξη και το μεράκι τους, έφεραν το Σχολείο Τουρισμού OnTour στον τόπο τους. Της ομάδας αυτής ηγείται ένας Τοπικός εκπρόσωπος, ο Local Ambassador της περιοχής, ο οποίος έχει αναλάβει να κάνει πραγματικότητα όλες τις αξίες και τις φιλοδοξίες του ΣΤΟΤ στον τόπο του. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ - Σκιάθου το διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου "Ξένιος Ζεύς". Την ομάδα επαγγελματιών, που πλαισιώνουν την τοπική διοργάνωση ηγείται ο Local Ambassasor και δημοσιογράφος της περιοχής κ. Νικόλαος Τζούμας ενώ πολύτιμος συνεργάτης του είναι ο Λάμπρος Σανιδάς Manager του Agia Eleni Summer Beach με μια ομάδα δέκα Εθελοντών. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. Σποράδων στην Σκιάθο ξεκινάει... μην χάσεις το ταξίδι