SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Aegean Red Cocktail by M.Sardis & I. Trakosas @Skiathos

2019-08-30 18:49:44
Όνομα Cocktail: Aegean Red Ποτήρι Σερβιρίσματος: Martini Glass Μέθοδος Παραγωγής: Ανακάτεμα – Stirring
Aegean Red Cocktail by M.Sardis & I. Trakosas @Skiathos
Υλικά Cocktail
  • 50ml Y Oinomelon® 9% Silver
  • 30ml Πουρές – Passion Fruit
  • 20ml  pasoa
  • 20ml σιρόπι βανίλια
  • 1 γαρίδα μαριναρισμένη
Aegean Red Cocktail @Skiathos
Περιγραφή Παρασκευής Σε ένα shaker ρίχνουμε 50ml Y Oinomelon® 9% Silver και 30ml πουρέ πάσιον. Ανακατεύμε τα συστατικά και σε ένα  Martini Glass  προσθέτουμε το σιρόπι βανίλιας στον πάτο. Αδειάζουμε το περιεχόμενο του shaker στο ποτήρι & τοποθετούμε την γαρίδα. Τέλος ρίχνουμε το πασόα για να ολοκληρωθεί το ψήσιμο της. Έτοιμο να το απολαύσετε!
Ο Εμμανουήλ Σάρδης έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην μαγειρική τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής έχει δουλέψει δίπλα σε μεγάλους Έλληνες και Ξένους Chef βραβευένους με αστέρι Michelin αλλά και σε αρκετά διάσημα εστιατόρια και ξενοδοχεία όπως το InterContinental Athenaeum Athens και το Brunello στο Κολωνάκι.
Μανώλης Σάρδης & Ηλίας Τρακοσάς
Ο Ηλίας Τρακόσας είναι ένας έμπειρος Bartender ο οποίος έχει μια πολυετή εμπειρία στον χώρο. Έχει εργαστεί σε αρκετά μαγαζιά της Σκιάθου ενώ για την φετινή σεζόν μπορείτε να τον βρείτε στο AlaMar Mediterranean and local cuisine .