Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε η Έλσα Ζεμπέκη που θα δοκιμαστεί για Δημοτική Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Τζούμα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής :

“Σε ανάλογες περιπτώσεις συνηθίζεται να παρουσιάζει κάποιος τον εαυτοί του με αναφορές σε πτυχία και “βαρύγδουπες” συμμετοχές – δράσεις.
Εγώ ίσως να μην έχω κάτι ανάλογο να σας παρουσιάσω, γνωριζόμαστε εξ άλλου αρκετά και γνωρίζουμε την κοινωνική συμπεριφορά του καθενός μας.
Είχα την ευλογία να γεννηθώ στη Σκιάθο και τη χαρά να ζω πάντα εδώ.
Ευτύχησα να μεγαλώσω με οικογένεια βιοπαλαιστών και να διδαχθώ ότι τίποτα στη ζωή δεν σου χαρίζεται, όλα όσα είναι προϊόντα μόχθου έχουν αξία και όχι απλά τιμή.

Τα τελευταία 25 χρόνια παρακολουθώ τα πολιτικά δρώμενα του νησιού είτε εκ των έσω είτε εκ του σύνεγγυς.
Παρατηρώντας τις μικρές, ανούσιες αλλαγές,τις μεμονωμένες ενέργειες χωρίς πρόγραμμα και στόχο καθώς και τη δραστηριότητα καθενός από εμάς, αντιλήφθηκα ότι η αλλαγή νοοτροπίας είναι αυτή που θα μας οδηγήσει στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ακούω λοιπόν έναν υποψήφιο δήμαρχο να προτείνει ξεκάθαρα και να μάχεται για την αναθεώρηση της φιλοσοφίας και την αναβάθμιση του τρόπου ζωής του μόνιμου κατοίκου της Σκιάθου, θεωρώντας ότι η αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου καθενός από εμάς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, εκ των πραγμάτων θα αναβαθμίσει και το επίπεδο των επισκεπτών μας.

Έτσι λοιπόν
Για την ταυτότητα και την ποιότητα που μας αξίζει!
Για την μικρομεσαία επιχείρηση!
Το άνοιγμα καινούριων αγορών!
Την συχνή και οικονομική πρόσβαση στο νησί χωρίς μεσάζοντες και μικροσυμφέροντα!
Την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου!
Το θεματικό τουρισμο!
Την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών-τοπικής αυτοδιοίκησης !

Για τη Σκιάθο που αξίζουμε!
Με βάση την αρχή μου να μην αφήνομαι να γίνω αποτέλεσμα των περιστάσεων αλλά αποτέλεσμα των αποφάσεων μου, συντάσσομαι στο ψηφοδέλτιο που ηγείται ο Θοδωρής Τζούμας και ζητώ τη στήριξη σας εφόσον νομίζετε ότι μπορώ να σας εκπροσωπήσω.”