SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

O Mr Bachata έτοιμος να ξεσηκώσει την Σκιάθο

2019-02-10 21:50:00
Για άλλη μια χρονιά πιστός στο ραντεβού του ο Mr Bachata έρχεται να ξεσηκώσει την Σκιάθο στις ΡΟΕΣ την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου. 
Ο Mr. Bachata (Νεκτάριος Βασιλείου) είναι ο πρώτος Έλληνας τραγουδοποιός –ενορχηστρωτής, που συνέθεσε και συνθέτει τραγούδια σε ρυθμό bachata με ελληνικό στίχο. Το ταλέντο του στη μουσική ξεδιπλώθηκε στα πρώτα κι όλας χρόνια της ζωής του, όταν ξεκίνησε μαθήματα κλασικού πιάνου και κιθάρας στο μουσικό σχολείο Σιάτιστας Κοζάνης, από όπου και κατάγεται. Η αγάπη του για τη λάτιν μουσική έκανε την εμφάνισή της στην πόλη του Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκεί.
Το 2009 άρχισε να διασκευάζει ελληνικά και ξένα κομμάτια σε ρυθμούς bachata, salsa και chachacha. Δεν άργησε όμως να δώσει στην κυκλοφορία και δικές του μουσικές δημιουργίες. Τα τραγούδια του «Μάθε μου» και «Πατρίδα» τον έκαναν ευρύτερα γνωστό, στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Από το 2009 μέχρι σήμερα, έχει περιοδεύσει σε ολόκληρη την Ελλάδα , την Κύπρο, την Γερμανία, την Βουλγαρία και την Ρουμανία. Το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο «Bachata en Grecia», κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2014, και το 2ο album με τίτλο «Bachata en Atenas» τον Φεβρουάριο του 2018. Δισκογραφικά αλλά και σε live, συνεργάστηκε με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Apurimac, η Μαίρη Δούτση, η Rosanna Mailan, η Γιούλη Ασημακοπούλου, ο Greco Latino, η Έλενα Δομάζου, η Kelly Rabiosa, η Άννα Μαρίνου, οι Toke D’ Keda κ.α. Το 2012 δημιούργησε την μπάντα «Los Mafiosos» οι οποίοι τον συνόδευσαν σε πολλές εμφανίσεις του.
Οι λατίνοι χορευτές σε όλη την Ελλάδα, αγάπησαν και χόρεψαν τις διασκευές που έχει κάνει πάνω σε γνωστά κλασσικά ελληνικά τραγούδια όπως «Ρίτα Ριτάκι», «Αύρα», «Φλασάκι», «Πες μου μια λέξη», «Το τραγούδι της ερήμου», «Άνοιξη», «Το καλοκαιράκι», «Είμαι καλά», «Κρουαζιέρα», «Είναι η ζωή μια τρέλα», «Σ’ αγαπώ σ’ όλες τις γλώσσες» κλπ.
Το 2016, σε συνεργασία με τον Γιώργο Κρητικό (σεναριογράφο σειράς) και τους Los Mafiosos, έγραψε και ερμήνευσε το τραγούδι «Μη μασήσεις», το οποίο χρησιμοποιήθηκε στους τίτλους της επιτυχημένης σειράς «Έλα στη θέση μου», η οποία προβαλλόταν καθημερινά στο κανάλι του ALPHA τις τηλεοπτικές σεζόν 2016-7 και 2017-8.
Επίσης έγραψε τη μουσική για το τραγούδι «Μπορείς», που ερμήνευσε η Γιούλη Ασημακοπούλου στη σειρά «Παρθένα Ζωή», για το κανάλι του ANT1 (2017-8).