SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ | ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ |

2017-01-16 01:04:50
του Νίκου Τζούμα - Συντάκτη του Skiathoslife.gr -  Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στη Σκόπελο και σύμφωνα με απόφαστη του Δήμαρχου Σκοπέλου. Ετσι με νεότερη απόφαση παρατείνεται η μη λειτουργία  όλων των Σχολικών Μονάδων Α’/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου, τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας και την Τοπική Κοινότητα Κλήματος του Δήμου Σκοπέλου και  τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών συνθηκών που δημιούργησε η  έντονη  χιονόπτωση  που έπληξε την περιοχή της Σκοπέλου αρχομένης από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, και  καθιστά πολύ επικίνδυνη έως αδύνατη την προσέλευση των μαθητών στα εν λόγω σχολεία:
1.  Νηπιαγωγεία Σκοπέλου,  Γλώσσας, Κλήματος 2.  Δημοτικά  Σχολεία Σκοπέλου,  Γλώσσας, Κλήματος 3. Γυμνάσιο Σκοπέλου,  Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Γλώσσας 4. Λύκειο Σκοπέλου, ΕΠΑΛ Σκοπέλου
Στην Αλόννησο αντίστοιχα με απόφαση του Δήμαρχου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία τη Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017.