SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

...ξεκινάνε οι "Συναντήσεις..." με την Κλεοπάτρα Φωτοπούλου

2016-10-13 22:07:23
Ξεκινάει η εκπομπή "Συνάντηση..." με την Κλεοπάτρα Φωτοπούλου και το Νίκο Τζούμα στην Τηλεόραση της Σκιάθου και μέσα από τον ιστότοπο του Skiathoslife. Ήδη ένα σημαντικό μέρος των εκπομπών έχουν ολοκληρωθεί για να καλυφτούν οι εκπομπές έως και τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το Skiathoslife.gr ποντάρει και συνεχώς επενδύει στην τεχνογνωσία του streaming αλλά και των μαγνητοσκοπημένων εκπομπών έτσι ώστε σύντομα να μπορεί να μεταδίδει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Σε μία από τις πρώτες εκπομπές η Συνάντηση... με την Κλεοπάτρα Φωτοπούλου θα φιλοξενήσει τον Θάνο Γραββάνη, Πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτή με εξειδίκευση σε Ρεφλεξολογία και Ergon Therapy (IASTM).
Ο Θάνος Γραββάνης, φυσικοθεραπεύτης – πτυχιούχος Α.Τ.Ε.Ι. , παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, με έδρα τη Σκιάθο ενώ προβαίνει σε θεραπευτικές συνεδρίες που μπορούν να εγγυηθούν την πιο έγκυρη και ενδεδειγμένη αντιμετώπιση κάθε μυοσκελετικού προβλήματος και περιστατικού.
Βασιζόμενος σε επιστημονικά δεδομένα, με άρτια θεωρητική και τεχνολογική γνώση, ο κ. Γραββάνης σας επισκέπτεται στον χώρο σας , με στόχο να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στη φυσιολογική καθημερινή σας δραστηριότητα, χωρίς επιπλοκές. Ο φυσικοθεραπεύτης κ. Γραββάνης παρακολουθεί τις επιστημονικές εξελίξεις, φροντίζοντας για τη συνεχή επιμόρφωσή του.
Πληροφορίες στο : http://physioskiathos.com