Έχουμε ξαναπεί ότι ένα σωματείο γίνεται και είναι μεγάλο μόνο όταν έχει πολλά μέλη που τον στηρίζουν και χορηγούς που τον σέβονται!!! Ότι και να πούμε και όσες φορές και να ευχαριστήσουμε την Hellenic seeways θα είναι λίγο.
Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί και δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό που αρμόζει σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Μαγνησίας δίνει 30% έκπτωση σε όλους όσους είναι μέλη του Α.Ό Σκιάθου. Όπως σας είχαμε υποσχεθεί ξεκινάμε τα δώρα τον μελών μας με κάτι μεγάλο και πολύ χρήσιμο .
Αυτή είναι η ανταπόδοση στην αγάπη σας γιατί το αξίζετε!!
Δικαίωμα χρήσης στην έκπτωση έχουν όσοι αγοράζουν εισιτήρια της Hellenic seeways από το κεντρικό πρακτορείο του κυρίου Βασίλη Νικολάου.
Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι και ο ίδιος υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής μας στην προσπάθεια αυτή και Ό Α.Ό Σκιάθου τον ευχαριστεί και του υπόσχεται με την σειρά του να σταθεί δίπλα του σε ότι χρειαστεί .
Το σχετικό απόσπασμα απάντηση προς τον πρόεδρο του Α.Ό Σκιάθου Γεώργιο Μιτζελο αναφέρει τα εξής:

HELLENIC SEAWAYS
(Συγκεκριμένα η χορηγία θα αφορά στις νέες κάρτες τον μελών του συλλόγου Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 ,που θα φέρουν το λογότυπο της HELLENIC SEAWAYS και στις δυο πλευρές.
Επιπροσθέτως, οι κάτοχοι των καρτών θα δικαιούνται έκπτωση 30% στα ατομικά τους εισιτήρια για μετακινήσεις που θα πραγματοποιούνται από και προς τις Σποράδες ,με πλοία της εταιρείας μας ,βάση διαθεσιμότητας.
Σημειώσατε ότι για την έκδοση των εκπτωτικών εισιτηρίων αλλά και για τον έλεγχο των εισιτήριων επί του πλοίου ,τα οποία θα είναι ονομαστικά ,είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας των μελών του αθλητικού σωματείου σας.(και αστυνομικής ταυτότητας εάν χρειαστεί συμπληρώνουμε εμείς …)

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Για την διευκόλυνση των διαδικασιών χορήγησης της άνω ειδικής έκπτωσης είναι σημαντικό να απευθύνεστε στο κεντρικό μας πράκτορα ΣΚΙΑΘΟΥ κύριο Β. Νικολάου (SKIATHOS O.E, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν το ταξίδι) , προκειμένου να πραγματοποιούνται οι σχετικές κρατήσεις και να καταχωρηθεί η έκπτωση της παροχής μας.
Με εκτίμηση,

ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ