SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[300Φωτο] Γ.Σ. Σκιάθου : Δεν κατάφερε να "ρίξει" τον Αετό | Όνειρο... η κερκίδα στο Κλειστό

2018-03-04 21:26:55
Μεγάλο διπλό του Αετού Πλατυκάμπου μέσα στην Σκιάθο με 59-64, που φέρνει πλέον τον Πλατύκαμπο σε θέση ισχύος για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Η ομάδα της Σκιάθου κρατούσε το προβάδισμα στον αγώνα έως τα μέσα του 3ου Δεκαλέπτου όπου το αποτέλεσμα άλλαζε από λεπτό σε λεπτό μέχρι να ολοκληρωθεί το γ' δεκάλεπτο με 42-43. Οι παίκτες της Σκιάθου έχοντας δίπλα τους εκατοντάδες φιλάθλους που έφταναν έως και έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο προσπάθησαν αλλά η ατυχία στα τρίποντα δεν τους ευνόησε καθώς και τα άτυχα σφυρίγματα των διαιτητών. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την τοπική ομάδα η οποία παίρνει απόσταση από την κορυφή. Ο Γ.Σ. Σκιάθου σχετικά με το σημερινό παιχνίδι αναφέρει : Πρωτα απ ολα να πουμε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ευχαριστω σ αυτον τον καταπληκτικό κοσμο! Σε ολους εσας που για ακομα μια φορα οπως γινετε σε ολα τα παιχνιδια φετος γεμισατε το κλειστο σε σημειο να μην χωραει να μπει κανεις μεσα και πολλοι να μεινουν απ εξω. Σε ολους εσας που μας στηρίζετε παντα,σε νικες και ήττες.Που μας χειροκροτατε. Που μας δινετε δυναμη και ωθηση.Αυτο το πραγμα δεν γίνετε σε κανενα αλλο γηπεδο της κατηγοριας. Παίζουμε εκτος εδρας σε αδεια γηπεδα. Ερχονται εδω και βλεπουν ενα γεμάτο γηπεδο,φωνες,τυμπανα σε αγωνες ακομα και του παιδικου τμηματος και τα χανουν. Και επιτελους αυτο το αστειο ¨Θελουμε παρουσια αστυνομιας στο γηπεδο»,πρεπει καποτε να σταματησει. Εχουμε παιξει σε γηπεδο που μπηκαν και χτυπησαν παικτη μας! Εχουμε παιξει σε γηπεδο που πεταξαν καδο απορριματων σε παικτη μας ! Εχουμε παιξει σε γηπεδο που ηταν μια ανασα απ τον παγκο μας και ελεγαν οτι θα μας σκοτωσουν! Σε γηπεδα που δεν υπαρχει οχι μονο αστυνομια αλλα ουτε καν νερο στον παγκο δεν μας φερνουν. Και εμαθαν τωρα ολοι να ζητανε αστυνομια,στρατο,ΟΥΚ….. Πρεπει να καταλαβουν και να μαθουν ολες οι αλλες ομαδες οτι στην Σκιαθο,δεν ειμαστε ουτε εγκληματιες,ουτε χουλιγκανς,ουτε κακοποιοι.Το 90% του κοσμου που ερχετε στο γηπεδο ειναι παιδια απ τις ακαδημιες και παιδια του σχολειου. Οποτε σταματήστε επιτελους το παραμύθι. Το οτι δεν μας θελετε στην κατηγορια το ξερουμε εδω και χρονια.Αλλα δεν θα σας κανουμε την χαρη.

Ο Γ.Σ.Σκιάθου,θα ειναι εδω,θα καλλιεργεί τον υγιή αθλητισμό σε όλα του τα τμήματα και θα ειναι υπόδειγμα μέσα και εξω απ τα γήπεδα !

Για την διαιτησία δεν θα σχολιάσουμε…. Απλα μονο κρατηστε τα προσχήματα!  Ετσι,για τα ματια του κόσμου Σκιάθος - Αετός Πλατυκάμπου......59-64 Δεκάλεπτα:13-10, 30-21, 42-43, 59-64 Διαιτητές: Μαριτσούδης - Ηλιόπουλος. Γ.Σ.Σκιάθου: (Κρίτσαλος-Χαρανάς)Γραμματικός , Τζούμας,   Παπαδάκης 3, Γκαγκτζάς 6(2), Λεκάι  7(2), Κρίτσαλος 15(2), Κατσαμπάς ,  Εμμανουήλ 7, Παντέρας  , Χαρανάς 15(2), Μουτζούρης 2, Σανιδάς 4 . Αετός Πλατυκάμπου:  (Καραστέργιος) Κρεμμύδας 1, Μηλιώνης , Γιάκου, Λευκαδίτης 2, Πιτσαρής 16(3), Μαστροδήμος 13, Σπανός 11(3), Πατούλιας 5, Γούρναρης 9, Ακρίβος 5(1), Ντάφος 2. 300ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ(ΚΛΙΚ) από το  Skiathos Web Solution