(25εικόνες) Οι Φωλιές από τα Σμήνη της Νέας Ιωνίας και της Σκιάθου είναι ιδιαίτερα προνομιούχες

Οι Φωλιές από τα Σμήνη της Νέας Ιωνίας και της Σκιάθου είναι ιδιαίτερα προνομιούχες, αφού φέτος τα Πρώτα και τα Δεύτερα Πουλιά τους, έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν ένα φανταστικό όχημα για την καθεμιά που θα χωρέσει την καλή διάθεση και τη συνεργατικότητα των Πουλιών της.

Πώς τα κατάφεραν; Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, 14 Πουλιά και από τα δύο Σμήνη βρέθηκαν στο Βόλο για μια Εκπαίδευση Πρώτων και Δεύτερων υψηλού επιπέδου. Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα: Είχαν την ιδέα να επισκεφθούν την @Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας και να «πετάξουν» στην πραγματικότητα κάθε φόβο τους μακριά! Είχαν την ιδέα να παίξουν με τα συναισθήματα και να γνωρίσουν τον τρόπο που τα εκφράζουμε και τα αντιλαμβανόμαστε με την βοήθεια της Νατάσας Κουτσοπούλου στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα!

Είχαν την ιδέα να μπουν στο εργαστήρι του Talos στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να μάθουν πώς με συντονισμό, αφοσίωση και συνεργασία ο καθηγητής Γιώργος Πρώιας χρησιμοποιεί ευεργετικά την τεχνολογία! Είχαν την ιδέα να δουν τον Οδηγισμό με τα μάτια ενός πολύ παλιού Σοφό Πουλιού και να αναγνωρίσουν την διαχρονικότητα αυτής της Μεγάλης Παρέας! Είχαν την ιδέα να ενώσουν Πρώτοι και Δεύτεροι τα «οχήματά τους» και με καύσιμο το κέφι, τη συνεργασία, την υποστήριξη, την όρεξη και το πλατύ χαμόγελό τους να κάνουν το καλύτερο για να αυτοδιοικηθεί η Φωλιά! Τα Πουλιά της Σκιάθου φιλοξενήθηκαν στην ζεστή εστία της Νέας Ιωνίας Μαγνησίας και δέχτηκαν την πιο θερμή υποδοχή από το Τοπικό Τμήμα.

Το καταπληκτικό πρωινό, το σπιτικό φαγητό και οι γλυκές εκπλήξεις έκαναν Πουλιά και Στελέχη να θέλουν σύντομα να επιστρέψουν. Τα Πουλιά είδαν στα @Villagecinemas Volos τον πιο Παράξενο Κόσμο, απόλαυσαν ένα γεύμα προσφορά από το @Rtheoriginalfastfood, κυκλοφόρησαν με @Αστικό Κτελ Βόλου δωρεάν, και ταξίδεψαν δωρεάν με τo Sporades Star της εταιρίας @Seajets. Τα Πουλιά για αυτή την όμορφη εμπειρία ευχαριστούν τις @Skiathos Bus Transports και την @Skiathos O.E