Για ακόμη φορά ο Ομπράντοβιτς επέλεξε να ξεκινήσει τους Μήτογλου, Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα στην αρχική πεντάδα του Παναθηναϊκού και οι δύο πρώτοι τον δικαίωσαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα, αφού συνεργάστηκαν εξαιρετικά δύο φορές για το αρχικό 4-0 των γηπεδούχων. Όμως, η “πράσινη” άμυνα δεν ήταν στα επίπεδα που την ήθελε ο Σέρβος τεχνικός κι αυτό φάνηκε μόλις βρήκε ρυθμό η Φενέρ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 12-7 στα μισά της πρώτης περιόδου με πρωταγωνιστές του Κι και Χόρτον-Τάκερ. Ο Παναθηναϊκός επανήλθε στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις, όταν μπήκαν στο παιχνίδι οι Λεσόρ, Χέιζ-Ντέιβις και Φρανσίσκο. Το “τριφύλλι” βρήκε καλά διαστήματα και προηγούνταν με 27-24 στο φινάλε του δεκαλέπτου.
Στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο φινάλε της πρώτης. Οι “πράσινοι” έπιασαν πολύ καλή απόδοση και στις δύο πλευρές του παρκέ, φθάνοντας μέχρι το +9 (40-31), 5:19 πριν από το ημίχρονο. Η τριάδα των Λεσόρ, Χέιζ-Ντέιβις και Φρανσίσκο πρωταγωνίστησε και σ’ αυτό το ξέσπασμα του Παναθηναϊκού, όπως συνέβη και στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια, ο Ομπράντοβιτς άνοιξε περισσότερο το rotation, ο Φαλ πέρασε στο ματς για το ντεμπούτο του με τα πράσινα, αλλά η Φενέρ “ξεκόλλησε” με λύσεις από τους Μπόλντγουιν και Σιλντς, μειώνοντας σε απόσταση ενός σουτ, πριν το ημίχρονο τελειώσει στο 46-41 δια χειρός Λεσόρ.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους επέστρεψε στο παιχνίδι και η αρχική πεντάδα του Παναθηναϊκού (Γκραντ, Καλαϊτζάκης, Μαντζούκας, Γιαμπουσέλε, Μήτογλου) που τα πήγε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, σε σύγκριση με την αρχή του αγώνα και η μεγάλη διαφορά ήταν στο αμυντικό κομμάτι. Το “τριφύλλι” ήταν στο +5 (52-47) στο 25′, όταν ο Ομπράντοβιτς έριξε για πρώτη φορά στο ματς τον Ρογκαβόπουλο. Ακολούθησε ένα σερί 10-0 από τον Παναθηναϊκό, με τον διεθνή φόργουορντ να βάζει οκτώ πόντους για το “πράσινο” +15 (62-47) στο 27′ και ο Γιασικεβίτσιους έψαχνε τρόπους να αλλάξει το παιχνίδι. Βρήκε κάποια συνεχόμενα σουτ του Μέλι, όμως αυτά δεν έφθαναν και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 67-55 για τον Παναθηναϊκό.
Τα δεκάλεπτα: 27-24, 46-41, 67-55, 92-74
Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Euroleague:
Τετάρτη 7 Οκτωβρίου
Παρί – Βιλερμπάν 96-98
Πέμπτη 8 Οκτωβρίου
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολίμπια Μιλάνο 97-79
Ντουμπάι – Ερυθρός Αστέρας 58-77
Μπάγερν Μονάχου – Βίρτους Μπολόνια 87-94
Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 92-74
21:30 Βαλένθια – Χάποελ Τελ Αβίβ
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτίζαν
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
21:15 Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές
21:30 Μπασκόνια – Μπεσίκτας
21:30 Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις Κάουνας
Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague, πατώντας εδώ.

