SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Θλίψη σε Σπερχειάδα και Λαμία για τον θάνατο του Γιάννη Χαντζή στα 46 του χρόνια- Την Πέμπτη η Εξόδιος Ακολουθία

2026-10-07 10:30:59
Θλίψη σε Σπερχειάδα και Λαμία για τον θάνατο του Γιάννη Χαντζή στα 46 του χρόνια- Την Πέμπτη η Εξόδιος Ακολουθία
 
Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στη Λαμία και τη Σπερχειάδα η είδηση του ξαφνικού θανάτου του γνωστού επαγγελματία ζαχαροπλάστη Γιάννη Χαντζή, σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης 6 Οκτωβρίου 2026, στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου είχε μεταφερθεί νωρίτερα, καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Ο Γιάννης Χαντζής ήταν ένας ιδιαίτερα δραστήριος επαγγελματίας στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Μαζί με τον αδελφό του, Νίκο, συνέχισαν την οικογενειακή παράδοση και την επιχείρηση που δημιούργησε ο πατέρας τους, αναπτύσσοντας τη δραστηριότητά τους και εκτός της Σπερχειάδας.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στη γενέτειρά του, τη Σπερχειάδα, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Ιδιαίτερα γνωστή ήταν η επαγγελματική του παρουσία και στη Λαμία, όπου τα προϊόντα του οικογενειακού ζαχαροπλαστείου είχαν αποκτήσει το δικό τους κοινό. Το κατάστημα στην οδό Λεωνίδου αποτελούσε σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των γλυκών και των ειδών ζαχαροπλαστείου.

Η απώλεια του 46χρονου επαγγελματία αφήνει ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια, τους συνεργάτες, τους φίλους και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους γονείς του Στέλλα και Γιώργο, τον αδελφό του Νίκο και τους οικείους του.

Γιάννη Καλό ταξίδι.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη (8 /10) στις 4:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπερχειάδας.
 
ilamia.gr