Στη Σκιάθο η 5η Επιτροπή Παρακολούθησης Προγράμματος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» 2021-2027
Στο Skiathos Palace ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί οι εργασίες (φωτο) 2026-07-03 09:11:34
H Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος "Θεσσαλία" 2021-2027 θα συνεδριάζει στις 2 και 3 Ιουλίου 2026 στη Σκιάθο, προκειμένου να εξεταστεί η απορρόφηση των χρηματοδοτήσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση που αφορούν στην ανασυγκρότηση, την καινοτομία και την πράσινη μετάβαση της Περιφέρειας, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια.
Σχεδιάζουμε την Θεσσαλία της επόμενης ημέρας, γι αυτό και προωθούμε μαζί με την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα, την κοινωνική συνοχή, την απασχόληση, την ανάπτυξη, την πράσινη και την ψηφιακή μετάβαση, την βελτίωση των υποδομών μεταφορών , την ανθεκτικότητα , την προσιτή κατοικία και τις ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις.
Πρόκειται για συνδυασμό εξειδικευμένων δράσεων, που ενισχύουν την τοπική και περιφερειακή οικονομία, καθώς και την πρόοδο των μεγάλων έργων υποδομής αλλάζοντας έτσι προοδευτικά και αποφασιστικά την διάσταση της Θεσσαλίας.
.









