Καρναβάλι Αλοννήσου : Το κέφι νίκησε ακόμη και τη βροχή (βίντεο – φωτογραφίες)
2026-02-22 19:35:12
Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε από χθες το βράδυ στο νησί δεν στάθηκε ικανή να «ματαιώσει» τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Αλοννήσου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους του νησιού.
Το κέφι και η καρναβαλική διάθεση νίκησαν τη βροχή, καθώς εφαρμόστηκε το εναλλακτικό σχέδιο: τα άρματα πάρκαραν στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου και το πάρτι μεταφέρθηκε στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων και στον στεγασμένο προαύλιο χώρο.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Οι ψησταριές ήταν στη θέση τους με σουβλάκια, ενώ κρασί και φουσκάκια (λουκουμάδες) προσφέρθηκαν δωρεάν από τον Δήμο Αλοννήσου. Ο DJ έδωσε τον ρυθμό και το κέφι έφτασε στα ύψη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλοννήσου Παναγιώτης Αναγνώστου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Αλέξανδρος Αναγνώστου, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κική Αναγνώστου, οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Χλιβας, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Χαρίκλεια Θεοδώρου, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, όλοι με καρναβαλική διάθεση και ενεργή συμμετοχή.
Οι νέοι του νησιού έδωσαν βροντερό «παρών» με πρωτότυπες στολές και πολύ χορό, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.
Κυριάκος Ευσταθίου































